Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Äärmuslaste võimulepääs Saksamaa valimistel võib Euroopale saatuslikuks saada

-
11.09.2021
Saksa roheäärmuslaste liider Annalena Baerbock.
© Scanpix

Kui Saksamaal peaksid võimule saama marksistid, padupunased ja mürkrohelised, siis ei ela seda üle ei Saksamaa ega Euroopa Liit – ekstremistliku äärmuspoliitikaga hävitatakse senine Vana Maailm.

ERR kirjutab: Annalena Baerbock ja rohelised on üsna kindlalt tulevases valitsuses sees, ükskõik, kes seda moodustama hakkab. Praegu on tuule purjedesse saanud sotsiaaldemokraadid kantslerikandidaat Olaf Scholziga. Valitsusliiduks on neil roheliste kõrval vaja aga veel ka kolmandat partnerit, kelleks võivad saada liberaalid või hoopis vasakpoolsed, kes tahavad muuhulgas astuda välja NATO-st ja julgeolekusüsteemi luua koos Venemaaga.

“Küll aga tahab ta (Scholz – toim.) esimesena hakata valitsust moodustama koos rohelistega. Ja seejärel on neil vaja veel ka kolmandat partnerit. Kas selleks on liberaalid, kes on esimene eelistus, ja kui need läbirääkimised luhtuvad – liberaalidega on sotsiaaldemokraatidel ja rohelistel ristuvaid huvisid ja lubadusi -, siis järgmine valik oleks vasakpoolsed, mida Eestist vaadates on imelik vaadata, sest tegemist on ikkagi Ida-Saksa Kommunistliku Partei järeltulijaga, kes on igati hea tervise juures ja Saksamaal piisavalt suure toetusega, et valitsusse tõusta,” ütles Saksamaal viibiv ERR-i ajakirjanik Epp Ehand.

Sotsiaaldemokraatide, ekskommunistide ja kliimaäärmuslaste võimuallianss tähendab Saksamaale massimigratsiooni, kliimaenesepiitsutamist, “euroopalikke väärtusi” selle mõiste kõige negatiivsemas mõistes, euroföderalismi või vastupidiselt, Venemaale orienteerumist, mis tekitab liikmesriikide vahele kardinaalsed erinevused, paiskab Euroopa Liidu sassi ning tõenäoliselt lõpetab selle eksistentsi. Nii et teatud määral võib äärmuslaste võimulepääs Saksamaal kiirendada seda, mis nagunii juhtub.