Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Itaalia on hädas kriminaalsete Vahemere ületajatega

-
14.09.2021
Illegaalne ränne üle Vahemere on väga meestekeskne ja see tähendab ilmselt ka paljude kurjategijate saabumist.
© Scanpix

Itaalias, Riminis arreteeriti hiljuti 26-aastane somaallane, keda süüdistatakse tapmis- ja röövimiskatses – mees ründas bussis kahte piletikontrolöri ja 6-aastast poissi. Enne kui politsei ta kinni võtta jõudis, pussitas mees veel kaht naist. Ühegi ohvri vigastused ei ole õnneks eluohtlikud.

Ründaja on viibinud Itaalias ilmselt viimased paar kuud ja on esitanud asüülitaotluse Itaaliasse jäämiseks. Euroopas viibib mees aga juba 2015. aastast alates, seni on tema asüülitaotluse jätnud rahuldamata Taani, Saksamaa, Rootsi ja Holland.

Tunnistajate sõnul elas mees ühes Punase Risti keskuses, kus oli käitunud vägivaldselt ja agressiivselt. Ühtlasi on väidetud, et mees võis rünnaku toimepanemise ajal olla alkoholi- või narkojoobes.

Immigratsioonivastase partei Liiga esimees Matteo Salvini nimetas ründajat „neetud pätiks“ ja avaldas lootust, et inimesed ei hakka eitava vastuse saanud asüülitaotlejat haletsema. Ka rahvusliku partei Itaalia Vennad juht Giorgia Meloni mõistis juhtunu teravalt hukka ja teatas, et somaallane peab oma kuritegude eest „kallilt maksma“.

Hiljuti toimus sarnane intsident ka Milanos, kus 45-aastane Aafrika migrant ründas katkise pudeliga meest, kes üritas kaitsta oma üheksa aastast sugulast seksuaalse ahistamise eest.

Allikas: Breitbart