Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE kandidaat Pirital Kairet Remmak-Grassmann: „Tallinn vajab rohkem koolikohti ja omastehooldajatele on vaja ulatada abikäsi.“

-
09.10.2021
Kairet Remmak-Grassmann.
© UU

Lasteaia direktor, õpetaja ja sotsiaalpedagoog Kairet Remmak-Grassmann kandideerib Tallinna volikokku, et suunata linnavõimu tähelepanu rohkem haridus- ja sotsiaalküsimustele.

„Pirita linnaosa ja kogu Tallinn vajab juurde koolikohti. Viimane aeg on hakata mõtlema, kuidas saame paremini toetada haridusliku erivajadusega lapsi, seda nii alus- kui ka põhihariduses,“ ütleb ta. „Väga valus teema on ka omastehooldus; omavalitsustel tuleb ulatada abikäsi kohe, mitte jääda ootama ja lootma, et lähedased ise hakkama saavad. Inimene peab saama abi ja tundma ennast täisväärtuslikuna elukaare igas etapis.“

Pirita elanikuna ei toeta Kairet Remmak-Grassmann planeeringuid, mis rikuvad elukeskkonda. Linnavolikogus kavatseb ta seista ka selle eest, et Kloostrimetsa metsaaladele tuleksid aastaringselt hooldatud ja valgustatud terviserajad.

Kairet Remmak-Grassmann juhib Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Ida-Tallinna ringkonda ja Pirita osakonda. Ta on Pirita linnaosakogu liige ning kultuuri-, haridus- ja sotsiaalkomisjoni liige. Kaks aastat kuulus Kairet ka Tallinna volikokku. Ta on lõpetanud Tallinna Ülikooli ning elukestva õppe toetajana alustas tänavu õpinguid Tartu ülikoolis. Kairet on abielus ja kahe täiskasvanud lapse ema.