Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Bideni vaktsineerimispoliitika: süstitakse lapsi, aga migrandid tulevad Mehhikost ilma testimise ja maskita

-
22.10.2021
Koroonavaba migratsioon?
© Scanpix

President Joe Bideni administratsiooni vaktsineerimispoliitika pälvib üha enam kriitikat. Vabariiklasest senaator Roger Marshall ütles intervjuus Breitbart Newsile, et Bideni administratsioon nõuab viie aastaste laste vaktsineerimist koroonaviiruse vastu, kuid lubab üle lõunapiiri riiki massiliselt illegaalseid migrante, kes ei kanna mingeid maske ja keda ka ei testita. „Me hakkame vaktsineerima viie aastaseid lapsi ja nõudma kolmekordse maski kandmist, aga me ei testi ega nõua vaktsineerimist riiki saabuvatelt migrantidelt,“ ütles Marshall.

Lisaks nimetas Marshall põlastusväärseks ja häbiväärseks valitsuse nõuet, mille järgi peavad end vaktsineerima kõik sõjaväeteenistujad. „Seda eriti olukorras, kus meie riigis on üle miljoni immigrandi, kellele ei ole tehtud isegi COVID-19 testi ja seesama häbiväärne administratsioon nõuab vaktsineerimist ka piirivalveametnikelt, kes riskivad piiril migrante eemal hoides iga päev oma eluga.“

Marshalli sõnul näevad ameeriklased sellise silmakirjalikkuse läbi. „Olen käinud piiril kolm korda ning mulle on öeldud, et umbes 20% piiriületajatest on koroonasse nakatunud. Ja me paneme nad bussidesse ning laseme rahulikult viirust levitada.“ Ta märkis, et migrandid toovad sisse erinevaid koroonaviiruse tüvesid, aga ka teisi viiruseid. „Paljudes riikides, kust need inimesed tulevad, on levinud tuberkuloos, aga ka leetrid, mumps ning terve hulk teisi nakkushaigusi nagu hepatiit.“

Bideni administratsiooni karm vaktsiinipoliitika on tekitanud vastuseisu ka näiteks Florida ja Texase osariikides. Florida kuberner Ron DeSantis kutsus neljapäeval kokku eriistungi arutamaks seaduslikke meetmeid föderaalvalitsuse vaktsiini- ja maskinõude tühistamiseks. DeSantis ütles, et tal on mõõt täis sellest, kuidas osariikide tegemistesse föderaaltasandil sekkutakse.

Florida soovib tagada toetuse ja abi inimestele, kes on vallandatud põhjusel, et nad ei ole vaktsineeritud, lisaks soovitakse luua vaktsiinikahjustuste fond. Ettepanekute hulgas oli ka vaktsineerimiserandite tegemine religioossetel või tervislikel põhjustel. Aprillis allkirjastas DeSantis korralduse, millega keelustas Floridas nn vaktsiinipasside kasutamise, samuti on Floridas keelatud sedalaadi tõendite väljastamine.

Allikad: Breitbart, Epoch Times