Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Robert Sarv: valitsus kardab tunnistada vaktsiinipoliitika läbikukkumist

-
01.11.2021
Meeleavaldajad
© Reigo Jõe

Advokaadibüroo Emerald Legal vandeadvokaat Robert Sarv kirjutab oma Eesti Päevalehes ilmunud arvamusloos, et valitsus teab väga hästi, et manipuleeri, valeta ja hirmuta palju tahad, aga tervetel inimestel pole tungivat põhjust süstida koroonavaktsiini. Tervete inimeste peal ei toimi ka see „tasuta tervise“ argument.

„Põdesin koroona läbi 2020. a märtsis, kui tulin pandeemia alguses Balilt tagasi. Mitu päeva oli kõigi sümptomitega halb olla. Abikaasal oli kõik korras, null sümptomit. Helistasime perearstile, aga kuna 2020. a märtsis testiti vaid riskirühmi, öeldi mulle, et tegemist on „külmetusega”. Arsti soovitus oli „hanerasv ja sinepiplaaster” (täpselt nii, nagu muide soovitas Mart Helme),“ kirjutab ta, lisades, et „tõde” on täpselt selline, nagu parasjagu vaja on.

„Tervete vaktsineerimata inimeste jaoks pole valitsusel lahendust, neid võib suvaliselt diskrimineerida, sest nad võivad justkui viirust „rohkem” levitada. Tõendeid selle kohta aga valitsus näidanud pole,“ lisab ta.

Sarv viitab ka valitsuse piinlikule kommunikatsioonile ja ebavõrdsele kohtlemisele, valed levivad, aga kriitikat teha ei tohi.