Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lakkamatu laimu- ja vihakõne rahvusriigi vastu toimub Eesti enda domeenilt

-
05.11.2021
Vene lipuvärvid pronkssõduril ei jäta kahtlustki, kuidas suhtutakse venelaste poolt sellesse pronksskulptuuri.
© Uued Uudised

Jüri Ratase ja Kersti Kaljulaidi valitsemise ajal tõrjuti Eesti-vaenulike jõudude siseriiklikku ohjeldamist väitega, et need on “meie inimesed”, ning see praktika jätkub ka praegu, PortoRollo valitsuse võimul olles.

Ajal, kui eestlased on teineteise kõri kallal, jätkavad Eestis kanda kinnitanud Venemaa eriteenistuste hääletorud ehk EV domeeni „.ee“ lörtsivad „uudisteportaalid“ Eesti riikluse ründamist ja eestlaste laimamist.

Sellised listovkad ilmuvad seal regulaarselt ja tänases baltnews.ee loos peale laimavate väidete, et Eesti taasiseseisvumise taga on kollaboratsionism, kriminaalkuriteod ja provokatsioonid ning õõnestustegevus naaberriigi vastu, mõnitatakse eestlaste ajaloolist mälu ja õigustatakse igati Nõukogude Liidu agressiooni Soome vastu.

Eesti meedias aga puudub igasugune informatsioon selliste agentuuride jultunud tegevuse kohta, millel pole vähimatki pistmist ajakirjandusega, ja eestlasi hoitakse hoolikalt teadmatuses. Pärast aga me imestame, miks venekeelsed elanikud osalevad endise okupatsioonirežiimi aina rohkematel militaarüritustel ja ei soovi ennast vaktsineerida ega keelt õppida.