Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Viimsi volikogu uus revisjonikomisjoni esimees Kristel Menning tahab vallaelanikke kaasata revisjonkomisjoni tööplaani koostamisse

-
17.11.2021
Kristel Menning ja Lauri Hussar

Viimsi vallavolikogu valis eile revisjonikomisjoni esimeheks Eesti Konservatiivse Rahavaerakonna esindaja Kristel Menningu.

Menning valiti esimeheks 11 häälega, komisjoni aseesimeheks sai Lauri Hussar (Eesti 200).

„Viimsi vald on läbiaegade olnud avalikusse ees kõrgendatud tähelepanu keskpunktis. Paljude arvates on vallajuhtimine olnud koondunud kitsa huvigrupi kätte, mis viib paratamatult kahtlusteni nii kinnisvara tehingute kui ka muude tegevuste osas,“ ütles Kristel Menning.

Ta juhtis tähelepanu, et eelmise vallavalitsuse koosseisu ajal kaotas revisjonikomisjon töövõime segastel asjaoludel, mis on täiesti lubamatu.

Revisjonkomisjon on alustamas järgmise aasta tööplaani koostamist.

“Seoses sellega kutsun üles kõiki Viimsi elanikke tegema ettepanekuid teemade osas, mis nende arvates vajavad revideerimist. EKRE soov on kaasata kodanikud rohkem Viimsi valla juhtimisse, see on samm õiges suunas,“ ütles Menning.

Ettepanekud palutakse saata Kristel Menningu e-posti aadressile christal26@hotmail.com hiljemalt 2022. aasta 3. jaanuariks.