Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Michal: valitsus ei ole langetanud õigeid otsuseid

-
24.11.2021
Kristen Michal suutis libauudisele reageerida sama kiiresti kui 90-aastane vanaproua Reformierakonna poolt e-hääletades.
© Uued Uudised

Reformierakonna Tallinna piirkonna juht Kristen Michal leidis, et ehkki Kaja Kallase juhitav valitsus ei ole kõigi asjadega hakkama saanud, ei peaks 2023. aasta valimistele vastu minema uue parteijuhiga. Temal endal soovi esimeheks kandideerida ei ole.

Michal pidas saates “Otse uudistemajast” Reformierakonna toetuse languse põhjuseks vajadust tulla toime tervisekriisi juhtimisega. Ta leidis, et valitsus ei ole langetanud alati õigeid otsuseid ega ka kõigega hästi hakkama saanud.

“Inimeste ootused valitsusele ja tervisekriisi juhtimisele olid kõrgemad,” arvas ta.

“Ilmselt vähemalt mina oleksin eeldanud, et mõned asjad on tehtud teisiti ja selles kriisis oleks võinud sammud olla julgemad. Otse öeldes, minu küsimus on, et millisel hetkel oleks olnud Tanel Kiigel õige aeg minna teisele tööle.”

Michal kritiseeris ka Keskerakonna esimeest Jüri Ratast, kes pole valitsuse liige, kuid püüab kõrvalt kujundada valitsuse poliitikat: “Minu meelest on probleem see, kui partnererakonna esimees istub parlamendi tagapingis, mitte ei ole valitsuses.”

2023. aasta riigikogu valimisi silmas pidades rääkis Michal, et ta peab tõenäoliseks EKRE ja Eesti 200 omavahelist vastandumist, mis võib tuua ka poliitmaastikule muutusi. Samas ei arva ta, et Reformierakond peaks hakkama välja vahetama peaministrit või valima erakonnale uut juhti.

Allikas: ERR