Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

VIDEO | Varro Vooglaid: „Kurja varjud venivad pikemaks“

-
25.11.2021
Laadime sisu...

Varro Vooglaid: 1. novembril tegi Lääne-Tallinna Keskhaigla kirurgiakliiniku juhataja dr Andres Kork minu ja Martin Helme suhtes prokuratuurile kuriteoteate, paludes 23. oktoobri meeleavalduse tõttu algatada meie vastu kriminaalmenetluse karistusseadustiku §-de 231 ja 283 alusel, mille kohaselt on süüdimõistmise korral karistuseks ette nähtud vabadusekaotus vähemalt 3 ja maksimaalselt 20 aastat.

Prokuratuur jättis loomulikult kriminaalmenetluse algatamata, sest ilmselgelt ei ole me neid kuritegusid, mida dr Kork meile ette heidab, toime pannud. Niisuguse valekaebuse tegemine ei ole naljaasi ning sellest nähtub mitte ainult äärmuslik sallimatus ja diktatuuriihalus, vaid ka valelikkus – ja seda kõike määras, mis muudab võimatuks sedasi käituvatest inimestest lugu pidada. Kui arstide liit leiab, et nende ridadesse kuuluva inimese niisugune käitumine ei vääri isegi mitte noomitust, siis ütleb see nii mõndagi kogu Eesti arstkonna kui sellise kohta.

Allpool on selle kohta minu lähem kommentaar, kus toon muu hulgas esile ühe loo, millest nähtub, et juba praegu jätavad Eesti arstid vaktsineerimata inimesi elutähtsatest plaanilistest operatsioonidest ilma. Siin on reaalne ja tõsine eetiline probleem, millele tuleks ilmtingimata teravat kriitilist tähelepanu pöörata. Probleem on sünge, sest tean juba tervet rida inimesi, kes ütlevad, et olukorras, kus arstid avalikult demoniseerivad vaktsineerimata inimesi, ei julgegi enam end nende hoolde usaldada ja operatsioonile minna…“