Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Moodne maailm – kõik, mida vasakpoolsed puudutavad, hävineb

-
05.12.2021
Endine Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker käis isiklikult Karl Marxi 200. sünniaastapäeval tema Hiinas valminud ja Trieri üles pandud kuju avamas.
© Scanpix

Moodsa maailma paremaks mõistmiseks on ehk kõige olulisem saada aru ühest asjas – kõik, mida puudutavad vasakpoolsed, hävineb. Vasakpoolsed ei loo ega ehita üles mitte midagi (kui välja arvata valitsuste moodustamised), nad ainult laastavad, kirjutab Ameerika kolumnist ja saatejuht Dennis Prager Epoch Timesis.

Prager on pannud kokku loetelu olulistest printsiipidest, mida vasakpoolsed on praeguseks suutnud hävitada.

Kunst ja muusika. Vasakpoolsed vallutasid kunstimaailma juba üsna tükk aega tagasi. Tagajärjena on suur osa moodsast kunstist inetu, tühine ja nihilistlik – vastupidiselt Lääne traditsioonile. Sama kehtib ka muusika kohta. Suur osa kaasaegsest n-ö klassikalisest muusikast on samuti inetu, tühine ja mittemidagiütlev. Seda kuulavad enamasti vaid muusikakriitikud ja muusikaprofessorid, enamik tõelisi klassikalise muusika austajaid seda ei tee.

Ajakirjandus. Kunagi peeti ajakirjanikest lugu. Inimesed uskusid üldjuhul õigusega, et uudislugusid esitati nii tõepäraselt kui vähegi võimalik. Tänapäeval toovad aga ajakirjanikud ükskõik millise veidigi vastuolulise teema puhul uudislugudes faktide asemel inimesteni oma arvamuse. Pea iga suurema ajalehe või muu „uudisväljaande“ eesmärk on sarnane Pravda eesmärgile Nõukogude Liidus – edastada valitsevat ideoloogiat.

Koolid ja ülikoolid. Vasakpoolsed on hävitanud ülikoolid, kus varasemalt pühenduti tõe otsimisele ja kus seetõttu olid eriarvamused teretulnud, isegi oodatud. Võib öelda, et ka kõik vasakpoolsed ideed on saanud alguse ülikoolidest. Ameerikas on samasugune hävitustöö toimunud ka koolides. Lastele sisendatakse, et Ameerika on rassistlik ja et lapsed ei ole sündinud mitte poiste ja tüdrukutena, vaid et nad võivad oma soo ise valida, või siis jäädagi n-ö ilma soota. Üha rohkem Ameerika haridusasutusi eitab objektiivse tõe olemasolu, isegi matemaatikas.

Õnn. On olemas õnnelikke ja õnnetuid liberaale, õnnelikke ja õnnetuid konservatiive, kuid on võimatu kohata õnnelikku vasakpoolset. Küsimus on nüüd selles, kas õnnetud inimesed kalduvad vasakpoolsusesse või muudab vasakpoolsus inimese õnnetuks. Mõlemal on ilmselt tõepõhi all.

Perekond. Vasakpoolsed inimesed otsustavad sageli mitte abielluda ja loobuvad laste saamisest – teisisõnu, nad ei loo perekonda. Ka nende n-ö heaolupoliitika eesmärk on vähendada perede loomist.

Naised. Noorte inimeste, eriti noorte naiste hulgas on depressioon muutunud pandeemiliseks. Üheks põhjuseks on ilmselt see, et juba 50 aastat on naistele räägitud, kuidas naine ilma meheta on nagu kala ilma jalgrattata, s.t et naine ei vajagi enda kõrvale meest. Ent tõsiasi on, et suur osa heteroseksuaalseid naisi vajab end rahuolevana ja terviklikuna tundmiseks meest, nii nagu enamik heteroseksuaalseid mehi vajab end rahulolevana ja terviklikuna tundmiseks naist.

Lapsepõlv. Üks põhjus, miks noored vasakpoolsed ei taha saada lapsi, on see, et vasakpoolsetele ei meeldi lapsed eriti. Nii on alustatud sõda laste süütuse vastu, nt toimub koolides nende varane seksualiseerimine ja lasteaedades korraldatakse kohtumisi transvestiitidega.

Mustade ja valgete vahelised suhted. Küsitluste kohaselt olid mustade ja valgete ameeriklaste suhted veel kümme aastat tagasi head ja inimesed vaatasid selles osas positiivselt tulevikku. Vasakpoolsed hävitasid selle oma valgete vastase kampaaniaga. Uksest ja aknast hakkas tulema propagandat, mis kuulutas, et Ameerika on rassistlik. See on jõudnud koolidesse ja suurtesse äriettevõtetesse. Vasakpoolsed teavad, et kui valged ja mustad saavad omavahel normaalselt läbi, siis kaotavad nemad poliitilist toetust ja ebaõnnestuvad valimistel. Seega on vaja õhutada konflikti.

Sõjavägi. Mida n-ö virgunumaks muutub sõjavägi, seda enam langeb sõdurite moraal. Kui lisada siia ka uus suund, et kõik sõjaväelased peavad olema vaktsineeritud, vastasel juhul vabastatakse nad teenistusest, ei ole mõtet moraali parandamisest väga rääkida.

Sõnavabadus. Juba ammu ei ole sõnavabadus olnud nii suures ohus kui praegu. Igal pool, kus võimu on haaranud vasakpoolsed, – alates 1917. aasta Venemaast kuni tänapäeva ülikoolide ja sotsiaalmeediani – on sõnavabadus mahasurutud. Ilma igasuguste eranditeta.

Sport. Veel hiljuti aitas sport inimesi ühendada. Sport oli üks väheseid asju, mille puhul inimesed tulid kokku, unustasid poliitika, vasak- ja parempoolsuse, ning hoidsid pöialt oma lemmikmeeskonnale. Enam mitte. Vasakpoolsed on selle kõik hävitanud, nad on politiseerinud nii pesapalli, jalgpalli kui ka korvpalli. Meenutagem kasvõi vikerkaarelippe staadionitel ja  sportlaste põlvitamist mängude eel.

Allikas: Epoch Times