Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Neitsi Maarja on tühistatud! Jeesuslast hoiab nüüd habemik geimees Simonetti

-
08.12.2021
Uus geiversioon Jeesuslapsest ja Neitsi Maarjast.
© Olivier Hase

Miski ei ole enam püha. Saksamaa LGBT ajakirjas Siegessäule ilmus pilt Jeesuslast hoidvast Neitsi Maarjast, ent Neitsi Maarjat ei kujuta mitte naine, vaid LGBT aktivist ja Euroopa Liidu nn LGBT saadik Riccardo Simonetti.

Foto on langenud terava kriitikatule alla, paljude sõnul on tegemist kristlust mõnitava pildiga ja seda kristlaste jaoks aasta ühel pühamal ajal. Ent erinevalt moslemitest, kes prohvet Muhamedi narrijatele armu ei anna, suhtuvad kristlased sedalaadi jumalavallatustesse tavaliselt vaikse leppimisega.

Pildil Neitsi Maarjat kujutaval Simonettil on pikad juuksed ja habe, tal on seljas valge rüü ning pead katab sinine loor. Süles hoiab ta Jeesuslast kujutavat nukku. Ajakirjas on veel ka teine sarnane foto, kus Neitsi Maarjat kujutav Simonetti on koos teise mehega ning vikerkaarevärvides foto sümboliseerib ilmselgelt püha perekonda, Maarjat, Joosepit ja vastsündinud Jeesus Kristust, ent on selle n-ö geiversioon.

„Kui me ignoreerime tõsiasja, et Jeesus oli valge, siis võime samahästi ka kujutleda, et Neitsi Maarjal oli habe,“ kirjutas Simonetti Facebookis. Ühtlasi süüdistas ta nn peavoolu homofoobias ja geide pidamist AIDSi-haigeteks.

Väga paljud internetikasutajad olid Simonetti fotost ja Facebooki postitusest väga häiritud. Üks kommentaator soovitas Simonettile tulla järgmine kord välja fotoga transseksuaalsest prohvet Muhamedist. Üks teine kommentaator kirjutas aga, et kui Muhamedi oleks selliselt kujutletud, oleksid moslemid kogu Euroopas tänavatel. „Ent nad [geid] vihkavad kristlust, kartes ja austades samal ajal moslemeid, nii et sellist asja ei juhtu ilmselt kunagi.“

Mitmed on tulnud välja ka üleskutsega võtta Simonettilt ära ELi LGBT saadiku tiitel, mille andis Euroopa Parlament talle 2021. aastal.

Siegessäule

Allikas: RemixNews