Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ansip versus Kallas: kui omad koerad kisuvad, selgub vaidlustes tõde

-
16.12.2021
Kaja Kallas hoiduv võimaluste piires alati rahvaesindajate ette astumast. Pilt on illustratiivne.
© UU

Reformierakonna sees keeb ja tülli tunduvad üha rohkem minevat vanad poliitässad ja nende järeltulijad – Andrus Ansipi ja Kaja Kallase omavaheline vimm kogub hoogu, ning omad hakkavad välja ütlema tõdesid, mida EKRE nagunii juba rääkinud on.

Ansip ütles kolmapäeval Vikerraadio saates “Reporteritund”: “See on kurb, aga paraku sümptomaatiline, et Kaja Kallase jaoks on alati keegi teine süüdi – on see teine siis kas Jüri Ratas või EKRE või Andrus Ansip, aga mitte kunagi ei ole süüdi tema ise, mitte kunagi pole tema midagi valesti teinud, ega ka tegemata jätnud.”

Ekspeaminister on tabanud kümnesse – nii see ongi, ei Kaja Kallas ega tema ministrid võta kunagi vastutust, nende jaoks on alati süüdi teised ja nii nad jätkavad ämbrites kolistamist ning riigi allamäge viimist. Erinevalt näiteks Leedust, kus alles üleeile deklareeriti võimalust, et kogu valitsus astub tagasi, sest pole suudetud kinni pidada Valgevenele kehtestatud sanktsioonidest.

Ansipi ja Kallase uue sõnasõja vallandas praeguse peaministri kriitika, mille järgi on sügisel vallandunud energiakriisi üheks põhjuseks see, et 15 aastat tagasi jätsid Eesti juhid vajalikud otsused langetamata. (ERR-UU)