Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Pärale jõudis üks vasakliberaalne ekspordiartikkel, USA saatkonna kohvris toodud “kwanzaa”

-
26.12.2021
Kui USA-s on võimul demokraadid, tähendab lipp selle riigi saatkonna juures alati “Brežnevi pakikest”.
© Scanpix

Tundub, et BLM-i invasioon, mis kaks suve tagasi Eestis ruttu vaibus, ei kavatse alla anda – Ühendriikide saatkond ekspordib Bideni aegadel taas siia võõrkultuuri ja -ideoloogiaid.

BNS vahendab: Ameerika Ühendriikide suursaatkond Tallinnas soovib eestimaalastele toredat kwanzaa’d, mida tähistavad jõulude ja aastavahetuse vahelisel perioodil USA mustanahalised.

“Head kwanzaa püha!” kirjutab Ühendriikide saatkond sotsiaalmeedias. “Kwanzaa on seitsmepäevane festival, kus afroameeriklased tähistavad oma Aafrika päritolu ja kultuuri. Püha toimub igal aastal 26. detsembrist 1. jaanuarini ja toob esile pere ja kogukonda läbi muusika, tantsu, luule, jutustuste ja kunsti.”

California mustanahalised lõid 1966. aastal kwanzaa, mis tähendab suahiili keeles “lõikusaja esimesed viljad”. Ühendriikide, Kanada, Suurbritannia, Prantsusmaa ja mitme Aafrika riigi mustanahaliste jaoks on kwanzaa jõuludejärgne püha, mil seitsme päeva jooksul tähistatakse mustanahaliste ühtsust, vastutustunnet, ühtsuse jõudu ja usku.

Miks peaksid eestlased midagi sellist tähistama? Musti on siin ainult nii palju, kui neid on siia toonud liberaalsete valitsuste rändepoliitika. Üksikuid Aafrika juurtega inimesi on ka eestlaste segaabieludest, aga see pole põhjuseks, et kogu rahvas peaks kwanzaad tähistama.

Ilmselt on USA saatkonna pealesurutav kwanzaa järg hiljutisele üleüldisele põlvitamisele, millega eestlastel pole mingit põhjust kaasa minna.