Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

„Rammstein“ võidakse tunnistada „Venemaa vastu peetava hübriidsõja“ üksuseks

-
01.01.2022
Lindemanni ei päästnud isegi vene keel mitte

Venemaal, kus äsja oli keelatud Stalini kuritegusid aastaid uurinud maailmakuulus inimõiguste keskus Memoriaal, võetakse nüüd ette Venemaa Föderatsiooni Juurdluskomitee tasemel venelaste hulgas ülipopulaarse saksa ansambli Rammstein „fašistlik“ muusika.

Maal, kus maailmakuulsa ansambli muusika küsimust hakkab uurima peajuurdluskomitee, sõidab katus ikka täiega, kruvid logisevad kõrvalukustavalt ja sellistelt idiootidelt võib oodata kasvõi tuumasõda.

Venemaa Juurdluskomitee esimees Aleksandr Bastrõkin isiklikult käskis kontrollida aktivistide kaebusi, kes nõuavad 26. jaanuaril Novosibirskis toimuma pidanud Till Lindemanni kontserdi ärakeelamist.

Murelikud Novosibirski ühiskondlikult aktiivsed kodanikud, kes said teada Lindemanni kavandatavast kontserdist, pöördusid riigiduuma saadikute poole palvega „tõkestada igasugused kultuurivastased nähtused.“ VF Juurdluskomitee portaalis võib lugeda, et aktivistid on solidaarsed Bastrõkiniga, kes ühes oma intervjuus rääkis „hübriidsõjast, mida peavad Venemaa vastu mõned lääne institutsioonid ja millele on vaja osutada vastupanu (дать отпор).

Möödunud aasta augustis pidi Rammsteini solist Till Lindemann esinema festivalil Tveri linnas, mida Jedinaja Rossija pidas oma rivaali Rodina valimiseelseks ürituseks, ja oli üle kuulatud hotelli tunginud eriteenistuste poolt. Lindemanni produtsendi Anar Reibandi suhtes algatati administratiivasi ja otsustati Venemaalt välja saata. Vaatamata sellele, et Lindemann laulis vene keeles sisse nõukogude sõjaaegse laulu „Любимый город“ spetsiaalselt vene sõjalendurile pühendatud filmi „Devjatajev“ jaoks. 4 ja 5 septembril esines sakslane selle lauluga Moskva Punasel väljakul militaarfestivalil „Spasski torn“. Ja ikkagi laekub Venemaa prokuratuuri ja võimuorganitesse palju kaebusi saksa rokkari peale, kes oma klippides olevat moonutanud N.Liidu ajalugu ja solvanud nõukogude veteranide tundeid.

See on hullumaja, sõbrad. Tuumagranaadiga ahv pole enam mitte kujund, vaid reaalsus. Kuid ärge arvake, et see meisse ei puutu. Lindemann tahtis laulda Jedinaja Rossija konkurendi valimisüritusel, mille eest teda represseeritaksegi, Jedinaja Rossijal on leping keskerakonnaga, keskerakonnal aga reformierakonnaga. Pole ime, et meil tahtsid valitsuse peavoolikud tühistada Tõnis Mäge.

Ivan Makarov