Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Parempoolne Iisraeli poliitik soovitab lõpetada kõik ühiskonda halvavad koroonapiirangud ja -meetmed

-
14.01.2022
Kõrge vaktsineeritusega juudiriik ei usu enam, et massisüstimine aitab.
© Scanpix

Iisraeli parempoolne poliitik ja rahvuslane Moshe Feiglin kritiseeris Iisraeli vastuolulist COVIDi poliitikat ja pakkus välja omapoolse lahenduse kriisi lõpetamiseks.

Feiglin, kes on kandideerinud ka endise peaministri Binyamin Netanyahu kõrval Likudi partei juhiks, leiab et kogu riigi karantiini paremine ja lakkamatu testimine ei ole vajalik. „Lapsed istuvad tegevusetult kodus, lapsevanemad on tööta, väikeettevõtete omanikud jälgivad meeleheites oma äride pankrotistumist. Noored sattuvad üha suuremasse sõltuvusse alkoholist ja narkootikumidest. Enesetappude arv on meeletult suurenenud. Perekonnad lagunevad, majandus on kollapsi äärel ja inimeste tervis halveneb. Täielik hullumeelsus mitte millegi nimel. Mitte millegi,“ kirjutas Feiglin Facebookis.

Ta viitas, et Iisraeli naabritel Gaza sektoris läheb palju paremini. „Ja seda põhjusel, et neil ei ole niisugust eesrindlikku tervishoiuministeeriumi nagu meil,“ ütles Feiglin.  Ta lisas, et kui tema oleks peaminister, siis lõpetaks ta kohe kõik piirangud ja meetmed. „Maski kandmine avalikes kohtades oleks keelatud, kuna see soodustab ainult terrorit ja hirmu. Hävitaksin otsekohe kogu Iisraeli vaktsiinivaru. Hoolitseksin selle eest, et efektiivsed ravimid nagu ivermektiin ja hüdroksüklorokviin oleksid igale inimesele kättesaadavad.”

Lõpuks lisab ta, et paneks kokku sõltumatu komisjoni, mis hakkaks uurima tervishoiuministeeriumi juhtide kuritegusid, kuna just nemad viisid Iisraeli ilma igasuguse põhjuseta sellisesse pöörasesse ja haletsusväärsesse olukorda.

„Sellest piisaks, et pöörduda tagasi elu juurde,“ kirjutas ta. „Lihtsalt lõpetame selle pöörase olukorra. Võtke vastu otsus, et see on teie jaoks möödas – ja see ongi möödas.“

Allikas: Israel National News