Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kop-kop-kop, see on jälle popp!

-
23.01.2022
Ilves sai jälle kreepsu

Taasiseseisvunud Eestis toimus kolmandal kümnendil „tühistamiskultuurile“ eelnenud võimas koputamiskultuuri renessanss: kui nõukogude okupatsiooni ajal saatsid eestlastest ja ka muudest rahvustest KGB koputajad Idel Jakobsoni lahkel kaasabil tuhandeid oma rahvuskaaslasi nii pikemale teele Siberisse kui ka lühemale teele otse seina äärde, siis nüüd kaebavad eestlastest „neokoputajad“ oma rahvuskaaslaste peale põhiliselt Euroopa Liidu käsukeskustele ja meediale ning USA „demokraatlikele“ ringkondadele ja väljaannetele.

Kui näiteks jama „OK“ märgi näitamise ümber eelmise EV valitsuse ametimääramisel keerutasid üles eesti kohalikud väljaanded nagu Õhtuleht, Delfi+ ja muud sarnased, siis võis seda pidada meie siseklaarimiseks, kui kollane meedia tahab lisaks teenida klikke. See oli mingigi vaheldus lakkamatutele teadetele sellest, kes meie hääle- ja vaimuvaesetest staarikestest kellega magas, läks lahku, kolis kokku või sõi sushit.

Kui aga omade peale võõrkeeles ja välismaale kituma kipuvad „presidendid“, siis on nad juba oma seisusest mittehoolivad pahatahtlikud koputajad, võõrvõimu käsilased – täpselt nagu need, kes kaebasid okupatsiooniajal samuti võõrkeeles võõrvõimu julgeolekuasutustesse oma majanaabrite peale.

Toomas-Hendrik Ilves kitus inglise keeles eesti rahandus- ja siseministri peale, valetades sealjuures, et nad näitasid valge ülemvõimu märki, kuigi nad näitasid hoopis „OK“-d. Ilves võib ükskõik mida kokku fantaseerida, kui näeb kellegi näppe, erootilise kujutluspildini välja, see on tema õigus. Kui näidata talle trääsa, jääb mees ilmselt samamoodi mõttesse ja siis kaebab kuhugi rahvusvahelisse organisatsiooni, et solvati näiteks hindude püha elevanti. Ka Kersti Kaljulaidi fraas „I hate them“ on kõigile teada. KK puhul on pehmendavaks asjaoluks see, et „them“ ehk eesti rahvas tunneb tema suhtes sama. „Pealtnägija“ kaotas KK saates osalemise tagajärjel lausa 13 000 vaatajat.

Täna päeval kandis ETV üle laskesuusatamise MK-etapi meeste 4×7,5 km teatesõitu Anterselvas, kus jälle näidati „valgete ülemvõimu märki“. Mis seal pattu salata, seal olidki ainult „valged“ võistlejad, nagu ka tollal Riigikogus, aga ilmselt on põhimõtteline Ilves juba kurtnud kuhu vaja, et eesti natsionalistlik telekanal näitas valge natsi (paraku Norra treeneri) „rassistlikku“ märki ja eesti rassistlikud spordikommentaatorid ei kinnitanudki, et mõistavad selle žesti hukka.

Koputage, seltsimehed! Koputage julgemini!

Ivan Makarov