Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Iguanodon mängib kannelt

-
31.01.2022

Loodus ise tõttas Eesti valitsusele appi ja pakkus suurepärase mooduse energiakriisi tagajärgedest ülesaamiseks. USA-s Floridas ilm läks külmaks ja soojalembesed iguaanid hakkasid langema puudelt. Elukad on külmaverelised ja seega sattuvad õhutemperatuurilangemisel 4 soojakraadini letargiasse. Nagu selgitas WPBF telekanali saates zooloog Stacie Kohen, see pole esimene kord, kui iguaanid muutuvad sademeteks, eelmine selline nähtus oli registreeritud Miamis 2020. aastal.

Ilma soojenedes iguaanid taastuvad, kuid asjatundjad ei soovita üritada neid aidata: reptiilid muutuvad üles sulades äärmiselt agressiivseteks ja võivad rünnates hammustada.

Nagu äsja ütles EPL-ile Jüri Mõis, kui eesti vanurid kurdavad, et elektriarved on pensionist suuremad, siis järelikult raiskavad nad liiga palju. Ja et Kaja Kallas on suurepärane peaminister.

Suurepärane äriidee: kui Eesti rohkearvulised eakad hakkavad iguaanide moodi külmades tubades letargiasse langema, siis hoiavad nad kõvasti kokku nii priiskava elektritarbimise, liigsöömise kui ka meditsiiniabi arvelt. Kaja Kallase vanematesse see teadagi ei puutu, nad tulevad ise toime.

Muidugi peaks valitsust valvsaks tegema see, et teadlaste väitel muutuvad iguaanid ärgates agressiivseteks, nii et Eestis võivad nad koguneda suurtesse massidesse ja rünnata neile külma teinud võimureid. Õnneks on meie võimudel olemas Astrid Kannel, kes ütleb AK-s, et protestijaid on kõigest paarsada, ja mure on murtud.

Silme ette tuleb millegipärast ühe konkreetse iguaani, kogunisti iguanodoni (iguanodontlaste perekond) nägu. Aga see isend letargiasse küll ei lange, sest ta on sooja koha külge kinni liimitud.

Ivan Makarov