Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Peaminister Justin Trudeau on muutnud Kanada riigiks, kus inimestel saab mõõt lihtsalt täis

-
01.02.2022
Väidetavalt koroonasse haigestunud Kanada peaminister Justin Trudeau sarjas meeleavaldajaid virtuaalselt.
© Scanpix

Kanadast alguse saanud ja nüüdseks üle kogu maailma levinud COVID-19 piirangute ja vaktsiinisunni kehtestamise vastased protestid on toonud veelgi selgemalt esile peavoolumeedia valelikkuse ja riigijuhtide paanika.

Fox News saatejuht Tucker Carlson arutleb selle üle oma pikemas kommentaaris, kus toob välja, et kõik Lääne riikide nn neoliberaalsed liidrid, eriti ingliskeelsetes riikides, on kui ühe vitsaga löödud. Nad on nõrgad ja pelglikud, ent kasutavad karmi retoorikat – me pöörame ümber kliimamuutused, me vaktsineerime kogu maailma, me teeme lõpu inimlikele eelarvamustele ja asendame selle võrdsusega, jne.

Tegemist on enamasti armetute inimestega, kes rääkides üritavad kõlada kui Caesar. Joe Biden kõlab sageli nii, samuti Uus-Meremaa peaminister ja teised. Kõik nad kõlavad sarnaselt. Uskumatult grandioosselt. Sest nii on see lavastatud. Nad räägivad inimkonna lunastamisest, selle asemel et tegeleda koolide remontimisega.

Miks nad niimoodi räägivad? Sest nad on paanikas. Nad väidavad, et on võimsad, sest teavad, et tegelikult see nii ei ole. Kõik on üks suur bluff. Nad teavad tegelikult väga hästi, kui nõrgad nad on, kui vähesed neid tegelikult toetavad ja nad tajuvad, et hakkavad kaotama kontrolli. Sest vaadake, kuidas nad reageerivad ükskõik millisele väljakutsele, mis võib kõigutada nende võimu.  Niimoodi käituvad despoodid, kes kardavad kaotada oma positsiooni. Lisaks Kanada peaministrile Justin Trudeau’le on maailmas veel terve hulk sarnaseid despoote.

Paari aastaga on Trudeau muutnud Kanada jälgimisühiskonnaks. Ta on kasutanud COVID-kriisi süstemaatiliselt lühiühenduse tekitamiseks demokraatias ja kristluse hävitamiseks. Kanadalased ei saa enam oma riigi siseselt vabalt liikuda. Kirikuõpetajaid on vangistatud jumalateenistuse pidamise eest. Vaktsineerimata inimesi on pandud vangi teatud kaupade ostmise eest.

Gatineau nimelises linnas arreteeriti inimesi nende oma kodus uue aasta saabumise tähistamise eest. Ja kõik Kanada suuremad instutsioonid teevad näo, nagu oleks see kõik täiesti normaalne. Suuresti valitsuse kontrolli all olev Kanada meedia toetab Trudeau tegevust täiesti kriitikavabalt. Nova Scotia provintsis keelustati isegi kõik Trudeau vaktsiinikohustuse vastased protestiaktsioonid.

Möödunud nädalal sai tuhandetel Kanada veokijuhtidel mõõt täis. Rekakolonn liikus Kanada pealinna Ottawasse, et nõuda, rahumeelselt, viisakalt ja kindlalt Trudeau türannia lõpetamist. Kuidas reageeris sellele demokraatlikule sammule end liberaaliks nimetav Trudeau? Ta põgenes pealinnast. Nüüdseks on ta andnud videokonverentsi kaudu teada, et temaga mitte nõustuvad kanadalased tegelevad demokraatia ründamisega. „Inimestel on õigus protesteerida, on õigus teha end kuuldavaks, valjult ja selgelt. Ent inimestel ei ole õigust rünnata meie demokraatiat, meie demokraatlike protsesse, neil ei ole õigust kasutada ära, heidutada ja ahistada kaaskodanikke,“ teatas Trudeau.

Tema sõnul on rahumeelse protestiaktsiooni näol tegemist demokraatia ründamisega. Kuidas te küll julgete avaldada oma arvamust, nagu oleksite te vabad inimesed? See on ju türannia. Demokraatia on hoopis see, kui inimesed alluvad nagu pärisorjad. Sest just nii Trudeau ju meile teatas. Lisaks teatas ta, et on nakatunud koroonasse. Pärast kolme vaktsiinisüsti. Teisisõnu – te peate end süstima, või muidu… ja nagu te näete, vaktsiin toimib ideaalselt, sest mina olen nüüd haige.

Sotsiaalmeedias levivatelt videoilt võib näha Ottawa tänavatel rahulikke, rõõmsameelseid Kanada lippe lehvitavaid inimesi. Lähemal vaatlemisel on selge, et tegemist on peamiselt lihtsate töölisklassi kuuluvate inimestega. Inimesed, kes toovad kohale meie Amazoni tellimused. Ja Justin Trudeau jälestab neid. Tema meelest on need inimesed ületanud neile seatud piirid. Ja ta ei kavatse nendega kohtuda, sest ta ei kohtu selliste inimestega. Mitte ainult põhjusel, et tegu on sinikraedega, vaid suuresti ka põhjusel, et nad mõtlevad teisiti. Trudeau’le meeldetuletuseks –  selline ongi demokraatia, arvamuste paljusus.

„Ma olen osalenud protestiaktsioonidel minevikus, kui olen olnud sama meelt nende eesmärkidega, kui olen toetanud neid inimesi, nende muresid ja probleeme. Black Lives Matter on siin suurepäraseks näiteks,“ jätkas Trudeau.

Seega, ta on nõus kohtuma protesteerivate inimestega juhul, kui ta nendega nõustub, kui need inimesed nõustuvad temaga, nagu BLM. Ilmselt mõistab Trudeau ise ka, et tema argumendid ei ole kuigi veenvad, seega on teda taas asunud truult toetama kogu õukonnameedia – CNN, NBC News, CBC News. Välja tuli suurepärane lugu sellest, kuidas Putin ise on rekakolonni organiseerimise taga. „Nüüd mil Kanada on avaldanud toetust Ukrainale praeguses kriisis Venemaaga, ma ei tea, kas see on natuke kaugeleulatuv mõte, aga on tekkinud mure, et Venemaa võib protestide laienedes valada sedalaadi asjades jätkuvalt õli tulle või on võib olla algusest peale nende taga olnud,“ kostus CBC News kanalilt.

Peavoolumeedia hakkab ka vaikselt paanikasse minema. Sest kes sellist absurdi enam usub?

Ja veel üks suurepärane tsitaat Trudeau’lt: „Me ei anna järgi neile fašistlikke lippe lehvitavatele inimestele. Me ei anna järgi vandaalitsejatele või meie veteranide mälestust rüvetavatele inimestele.“

See tähendab, lehvimas on liiga palju Kanada lippe. Rassistlikke lippe, fašistlikke lippe. Ja jumal tänatud, et BLM demonstratsioonide ajal mitte keegi ei süüdanud kohtuhooneid ega tulistanud kedagi ega rüvetanud monumente.

Trudeau ilmselt usub, et kuna Kanadas ei ole sedalaadi valesid ja süüdistusi varem esitatud, siis lähevad need läbi. Nimetame kõiki rassistideks ja valgete ülimuslikkuse pooldajateks ja ongi asi korras. Meenutame, et septembris kasutas Trudeau sarnast retoorikat vaktsineerimata inimestest rääkides: „Meie hulgas on inimesi, kes ägedalt vastustavad vaktsineerimist. Kes ei usu teadusesse. Kes on sageli naistevihkajad, sageli ka rassistlikud.“

Vaesed kanadalased. Neil ei ole väga palju alternatiivsed uudistekanaleid. Nad on pidanud kaks aastat kuulama niisugust propagandat. Pole siis ime, et olukord on nii käest ära läinud.

Allikas: Fox News