Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Politico: Sorose rahasüst USA demokraatidele on viimaste aastate üks suurimaid poliitilisi annetusi

-
06.02.2022
Globalist ja rahvusriikide vaenlane George Soros.
© Scanpix

Globalistist miljardär George Soros on väidetavalt toetanud USA demokraate novembrikuiste vahevalimiste eel 125 miljoni dollariga. „Pikaajalise investeeringu“ sildi all nn vabatahtliku poliitilise tegevuse komitee „Democracy PAC“ kaudu annetatud summa näol on tegemist viimaste aastate ühe suurima poliitilise annetusega, kirjutab Politico, märkides et nii suuri poliitilisi annetusi tuleb ette väga harva.

Soros ütles Politicole, et tema annetus on mõeldud toetama eesmärke ja kandidaate, kes tegelevad „Ameerika demokraatia infrastruktuuri tugevdamisega: valimisõigus ja üldsuse kaasamine, kodanikuõigused ja -vabadused, õigusriik“. Annetusega seotud PACi tegevust juhib 91-aastase Sorose poeg Alexander Soros.

Alexander rääkis Politicole, et PACi kasutatakse relvana nende vastu, kes „diskrediteerivad ja õõnestavad valimisprotsessi“, väites et tegemist on pikaajalise ohuga, mida ei ole võimalik tõrjuda vaid ühe-kahe valimistsükliga.

Politico andmetel on juba praegu rahastatud PACi kaudu demokraatide kongressiliikmeid. Näiteks on senaator Chuck Schumer saanud 2,5 miljonit dollarit, esindajatekoja spiiker Nancy Pelosi ühe miljoni jne.

Breitbart Newsi andmetel on George Soros korduvalt annetanud suuri summasid ka Ameerika prokuröridele, eesmärgiga muuta kriminaalõigussüsteemi kriminaalõiguse reformi nime all. Sorose poolt toetatud prokuröride tekkimisega on kaasnenud kuritegevuse järsk kasv demokraatide juhitud linnades, teiste hulgas linnades, kus mitmed sellised prokurörid on rakendanud äärmuslikke meetmeid politseitöö ümberkorraldamise ja karistuste määramise osas.

Ühe hiljutise näitena võib tuua Los Angelese ringkonnakohtuniku George Gascóni, keda on kritiseeritud radikaalsete reformide läbiviimise eest, mille tagajärjel on mõrvade arv tema ametiaja järsult suurenenud. „Möödunud aastal pandi toime 397 mõrva, mis on eelnenud aastaga võrreldes 11,8% rohkem ja pandeemiale eelnenud 2019. aastaga võrreldes 53,9% rohkem,“ kirjutab Los Angeles Magazine.

Allikad: Breitbart News, Politico