Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Traktori kopas taas helge tuleviku poole

-
15.02.2022
Kiirabi vene moodi

Venemaa Tverskaja oblasti Bežetski rajooni külas vajas voodihaige erakorralist abi, kuid kiirabiauto jäi lumme kinni, sest teed on seal kohutavad, lumest ei puhastata ja auto jäi lootusetult kinni. Selleks, et aidata abitut inimest, laaditi voodihaige traktori kopa sisse, kuhu hüppasid ka külamehed, kes pidid teda kopas kinni hoidma, et ta rataste alla ei kukuks.

Kiirabiauto juht, kes pidi pöörduma abi järele kohalike farmerite poole ja filmis toimuvat, on nördinud, sest Venemaa tervishoiuministeerium ei leia raha kiirabi autopargi uuenduseks ja eriti keeldub ostmast kõrgendatud läbivusega tehnikat.

Internetikommentaatorid on hämmingus, sest kõik see toimub Moskva linnaga piirnevas regioonis. „Räägitakse, et me oleme ülideržaava. Aga voodihaiget tuleb viia haiglasse läbi tuisu traktori kopa sees,“ on kiirabi autojuht nördinud. „Deržaava“ kohta oleks ta võinud siiski keelt hammaste vahel hoida, sest prokuratuur alustas juurdlust. Kommenteerijad kardavad, et karistatakse nii kiirabiauto juhti kui ka inimelu päästnud traktoristi.

See-eest on Venemaal praegu Ukraina piiril tanke, nagu muda.

Ivan Makarov