Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Keskerakonna stiil: “staarinvestor” Repinski laseb rahva raha peal mõnuga liugu

-
20.02.2022
Martin Repinski
© UU

Taksojuhist „staarinvestor“ Martin Repinski, kes muu hulgas käib palka saamas ka Riigikogust, lasi rahvaesindaja kuluhüvitistest hüvitada Tallinna üürikorteri kulu 10 000 euro eest, kuigi kodu on tal hoopis Viimsis, kirjutab Õhtuleht. Loomulikult tunneb sellises sullerdamises ära Keskerakonna käekirja.

Asjaosalise kommentaarid on enam kui napakad, nagu oli seda ka tema jutt taksojuhi ja parlamendiliikme töö ühendamises. „Kui on pikemad istungid, siis on mul koht, kus saan pärast tööd natuke puhata ja ei pea Viimsisse hakkama sõitma,“ põhjendas Repinski üürikorteri kulu ajalehele.

Õige muidugi! Viimsi on Toompealt ikka nii kaugel et sinna ei jõua pikali viskamiseks minna isegi taksoga.

Juba varem on kirjutatud, et Repinski lasi Riigikogul maksumaksja raha eest hüvitada kütusekulu 8615 euro väärtuses. Ometi pole Keskerakonna esimees Jüri Ratas noormeest letti võtnud, ju siis on selline käitumine Keskerakonnas sallitud.

Riigikogu liikme palk on 4399,43 eurot kuus. Meedialemmikuks kujunenud skeemitaja on rääkinud, et ta püüdleb finantsvabaduse poole. Küllap peab siis valija teda sel teel veel pisut aitama.

Möödunud aastal lasi kõige suurema summa eest kütusekulusid hüvitada Repinski erakonnakaaslane Kaido Höövelson ehk Baruto, kellelt laekus aasta jooksul riigikogu kantseleisse 10 532 euro ja 73 sendi eest kütusetšekke. Aga tema taksot ei sõida, vaid käib januse maasturiga igapäevaselt Tallinnasse oma kodust Lääne-Virumaalt.