Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Urmas Reitelmann: ERR jätkab senise juhiga ka järgmised viis aastat taandarengut

-
27.04.2022
Tõenäoliselt saab see, mida eurofüürer Tusk teeb Poolas avalik-õigusliku ringhäälinguga, eeskujuks ka Eesti võimumeestele. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Ajakirjandusmaailma ja rahvusringhäälingu tööga kursis olev EKRE Riigikogu saadik Urmas Reitelmann kommenteerib ERR-i senise juhi Erik Roose tagasivalimist.

“ERRorringhäälingul terendab järgmised 5 taandarenguaastat. Ainus potentsiaalne juht kogu eepilises reetmiste ja sunnitud kompromisside jadas oli Marko Kaljuveer.

Paraku ei pidanud taaskord kokkulepe reeturliku kesiklaga ning Marko sai esimeses voorus ainult 2 toetushäält. Marko oli ka ainus selgelt apoliitiline kandidaat, tohutu kogemuse ja energia ning rahvusvaheliste sidemetega.

Roose seevastu on tõestatult täielik luuser, kes ei tee järgmised 5 aastat midagi nagu Veidemanngi, kes ei saa üldse aru nõukogu esimehe ülesannetest, seega ohutud tühisused. Räigelt vasakideoloogiat kuulutav ERR jätkab vanaviisi ringhäälinguseadusele vilistades. Kas selle näite varal tahaks keegi veel küsida, miks on Eestis asjad nii pekkis, et nõrganärvilistel tuleb nutt peale?”