Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Putini sõda toetaval Vene Riigiduuma liikmel on Eesti kodakondsusega naine ja tütar

-
10.06.2022
Verine mees, kelle lähedastel on Eesti kodakondsus.
© Kuvatõmmis

Portaal StopRossijaFreeDomUkraina räägib videos “Hakkavad suplema mitte kullas, vaid poris: sanktsioonid Kremli lapsukeste vastu tegelikkuses” Vene Riigiduuma saadikust Sergei Lissovskist, keda kahtlustatakse ka ajakirjanik Vladislav Listjevi mõrvas, et tollel on naine ja tütar Eesti kodakondsusega.

Sellest on kirjutanud ka Äripäev: Lissovski abikaasa Anna Minajeva on sündinud 1967. aastal Tallinnas. Sotsiaalmeedias kommenteeritakse: Lissovski naisel ja tütrel on Eesti kodakondsus ehk siis kaks häält Reformierakonnale otse Vene Riigiduumast.

Miks just Reformierakonnale? Sest ju see erakond tegeleb praegu Eesti venestamisega ja on lasknud lisaks ukrainlastele Eestisse ka suure hulga venelasi. “Tänavu aasta esimese nelja kuuga on üle idapiiri Eestisse sisenenud 233 454 inimest, mullu samal perioodil oli neid 64 139”, kirjutas Õhtuleht 3. juunil.

On veel üks huvitav seos: Wikipedia kirjutab, et Lissovski on kaasaegsete valimistehnoloogiate tunnustatud ekspert. E-valimised aga toimuvadki kogu maailmas ainult kahes riigis, Venemaal ja Eestis, teised riigid, näiteks ka Šveits, peavad neid väga ebaturvaliseks.

Lissovski abikaasa Anna Minajeva kohta ei selgu, kas tal ja tema tütrel on topeltkodakondsus ehk siis lisaks Eesti omale ka Vene oma, aga seda peaks kindlaks tegema juba meie uurimisorganid, sest topeltkodakondsus pole Eestis lubatud ja kui putinisti lähedastel see on, siis saaks sundida neid ühest (soovitatavalt Eesti omast) loobuma.

Venemaa-vastaste sanktsioonide käigus on vajalik, et putinistidel lõigataks läbi kõik sidemed välisilmaga.

Videot Venemaa eliidi laste kohta saab vaadata SIIT ja Lissovskist räägitakse alates ajahetkest 8.36.