Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE Pirita osakonna esimees üllitas raamatu Hunt Kriimsilma lugudest

-
18.06.2022
Eno Leies

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Pirita osakonna esimees kirjanik Eno Leies on valmis sanaud järjekordse raamatu, milleks on tema isa Uno Leiese kunagi ülipopulaarse lastelavastuse põhjal kirja pandud lood „Hunt Kriimsilma üheksa ametit“.

„Tere, väikesed poisid ja tüdrukud! Ning tere ka teile, veidi suuremad isad ja emad ning veel suuremad vanaisad ja vanaemad! Ning miks mitte teretada ka juba päris suuri vanavanaisasid ja vanavanaemasid! Ühesõnaga – tere kõigile, kes mind, Hunt Kriimsilma, veel mäletavad ning tere ka teile, kes te minuga siin raamatus esimest korda kohtute!“ seisab lustaka teose sissejuhatuses.

Kindlasti on paljudel veel meeles, kuidas Hunt Kriimsilm usin töömees oli ja üheksat ametit pidas ning kindlasti on ka neid, kellele meenuvad tema vigurid ja vembud.

„Me pole vahepeal kaua kohtunud, kuid võin teile kinnitada, et elan endiselt oma väikeses metsamajakeses ning naudin rahulikku pensionipõlve. Igavuse peletamiseks olen otsustanud oma nooruspõlve vembud ja tembud paberile panna ning kõik suured töösaavutused raamatusse raiuda. Nii on minu kümnendaks ametiks saanud – kirjanik!,“ lisatakse raamatu tutvustuseks.

Eno Leies on välja antud hulk raamatuid ja uusi on kohe peale tulemas.

Näiteks ilmus temalt paari aasta eest „Toompea teejuht“, mis mõeldud lugejatele, kes huvituvad arhitektuurist ning kel on aega ja tahtmist Tallinna vanalinna vaatamisväärsustega omal käel tutvuda