Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Päeva sõel (med.): jollerodonid ja paganad eestlaste kallal; vaimsete puuetega europolitsei lasi homod ära tappa

-
25.06.2022

Täna soojenes Eestis õhk kohati 40 kraadini. Pikad puhkepäevad on mõistuse laisaks teinud, lisaks veel ka see tohutu kuumus. Nagu teada, sõltub reptiilide kehatemperatuur ka keskkonna temperatuurist. Kuid mitte ainult roomajatel, sest ektotermia on omane ka mõnele teisele liigile – kaladele, kahepaiksetele ja selgrootutele.

Kuid ektotermsete hulka võib nüüd arvata ka näiteks jollerodone, kes on omased eranditult Eesti faunale.

Heatahtlik ülekuumenenud inimene jookseb pihlapuu varju, hüppab vette (mitte tundmatus kohas), võtab külma õlle või jäätise. Kuid on neid, kes lähevad teiste palavusest vaevatute keskele jaurama või kirjutavad sotsmeediasse midagi (peast) kuuma.

Ma ei oska nüüd öelda, kas see võib juhtuda kogenud meedikutega, aga mine tea. On küll olnud juhtumeid, kui ülekuumenenud arst purskkaevu viskus ja toppis endale teatud kohta heeringasaba, et sarnaneda näkineiule. Oi, vabandust, see oli praegu küll plagiaat, nii tegi üks ohvitser vahva sõdur Šveiki raamatus…

Aga nüüd kuumusest: kui kõik riigis hulbivad kusagil veelombis, siis ka tuntud tegelased tahavad ikka pinnal püsida. Nii ka perearst Karmen Joller, kelle poole teadagi ei tasuks konservatiividel arstiabi järgi pöörduda.

Õhtulehes ilmus täna lugu „Perearst Karmen Joller abortide keelustamisest: kui naine on rasestunud, siis on ta automaatselt riigi oma…“, kus toimetus alguses märgib: „Otsekohesusega silmapaistev perearst võtab sotsiaalmeedias sõna seoses USA tehtud otsusega, kus paljudes osariikides keelustatakse abort. Karmen Joller pakub irooniliselt välja mõned võimalikud lahendused tulevikuks.“

Otsekohesus erineb siirusest umbes samavõrd, nagu tahumata puunott rahvusliku ornamendiga puulusikast. Peab kohe ütlema: jutt on küllaltki sumbuurne ja perearsti iroonilised ettepanekud on kohati, jah, iroonilised, aga kohati ka segased, ilmselt ektotermia osalise dusfunktsiooni tõttu. See on muidugi hea äriidee, et ookeani taga asuva USA siseasjadele tuginedes hakata siin Eestis jälle taguma meeste ja naiste vahele ammu topitud kiilu kuvaldaga. Et inimestel Joller juhuslikult meelest ei läheks, sest sellist kuulsust ausa perearsti tööga ei saavuta ju iial.

Karmen Joller kutsub irooniliselt üles – meeste sperma saagu riigi omandiks ja rahvuslikuks kapitaliks. Selle kohta on venelastel veel nõukogude ajast pärit ütlus: naljad naljadeks, kuid võib ju tulla ka lapsi.

Mis siin ikka arutleda: ka arstid on inimesed ja neilgi esinevad igasugused patsiendilikud hädad, sealhulgas ka parafiilialaadsed fantaasiad. Seni kuni asi ei arene praktiliseks või seda ei hakata propageerima meedias, ei kujuta need fantaasiad kaasinimestele otsest ohtu.

Kui aga tuntud perearstide ühenduse asjapulk ei näe ei bioloogilist ega moraalset vahet spermatosoidi ja tuksuva südamega inimkujulise loote vahel, siis asi on meie meditsiinis ikka päris hull. Mis pole ka ime, kui haigla eetikanõukogus istub Margit Sutrop.

Loomulikult pole veel sündimata inimese tuksuv süda sallivuslaste jaoks ei emotsionaalne ega bioloogiline argument. Ja ka EPL+ jaoks on USA pretsedent täna lihtsalt ettekääne selleks, et rünnata eesti konservatiive ja traditsioonilist perekonda. Täna ilmuski seal jollerodoniline lugu „Pille Tsopp-Pagan: USA masendav abordiseadus – poole ühiskonna jaoks on osa inimõigustest keelatud.“

Kui naise sees juba formeerunud loode, mille ajutegevuse üksikasjadest ei oska täpselt rääkida mitte keegi, ei olegi inimene, siis temale ei laiene muidugi ka inimõigused, mis kaitsevad tulevast last tangidega päevavalgele välja kista soovivaid humanoide, ja siin on Tsopp-Paganal õigus. „Konservatiivid argumenteerivad, et aborti teevad vastutustundetud naised…“ alustab Pagan, mida oligi vaja tõestada: jälle need konservatiivid! Siis pajatatakse veel ka Ukrainas vägistatud ja siia Eestisse tulevatest naistest ning aetakse muudki demagoogiat, millel pole mitte mingit faktilist katet. Ja jällegi: mida te kogu aeg seote USA kohtulahendit Eestiga? Kirjutage praegu Ameerika olukorrast, kirjutage NYT-i, „mis teil Pihlakale asja“?

Aga ma ütlen teile, miks teie siin nii leili läksite: see on alles algus. USA konservatiivne ülemkohtunik Clarence Thomas ütles pärast üleriigilise abordiõiguse tühistamise otsust, et tuleks nüüd üle vaadata veel rida ajaloolisi pretsedente, nagu näiteks samasooliste abielude küsimus.

Ehk te siinses peavoolumeedias olete harjunud viitama USA transvestiitide- ja homoseksuaalide lembusele, Ameerika saatkonna vikerkaarevärvilistele lippudele ja kampaaniatele – ja äkki selline tagasilöök! Ja Clarence Thomase vastu te klähvida ka ei julge, sest ta on ikka väga neeger, ja siis oleksite te rassistid ja teiega tegeleks BLM ja tutkit teid lastaks Ameerikasse saba liputama. Nii oletegi nagu peata kanad, sest nii mõnigi asi Euroopas võib ilma USA toetuseta variseda – ja ka eesti „salliva Goebbelsi peavoolumeedia“ kaaviariga küna. Ja siis tuleb teil võidelda tagasi teie poolt laimatud, põlatud ja petetud kohaliku elanikkonna poolehoid.

Loodetavasti ei ole eestlastel niivõrd lühike mälu.

Ja täna, kui jollerdonid ja paganad ründavad USA sündmuste ajendil eesti konservatiive, ründas Oslos homoseksuaale ja tappis neid hoopis iraanlane, kellesuguste siiakanti importimise vastu seisavad just konservatiivid.

Ja kohtlane europolitsei tõdes juba ei tea mitmendat korda, et terroriakti korraldanud isik „on politseile ammu teada“, et ta on „tuntud ekstremist“ ja et teda „jälgiti 7 aastat“.

Oli vaja see metslane veel 7 aastat tagasi kodumaale saata, idioodid. Ja hunt oleks vaba, ja homod elus.

Ivan Makarov