Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Andres Raid: poliitiline karjäär ja genitaalid

-
10.07.2022
Ajakirjanik Andres Raid.
© Uued Uudised

Mingi seltskond, kes end identifitseerib liberaalidena, on viinud tagasi mõttetera juurde, mille imetäpselt formuleeris geniaalne Edward Hale.

Edward Everett Hale oli lapsgeenius, kes läks Harvardisse juba 13 aastaselt. Temast sai minister, kirjanik ja ajaloolane. 1903.aastal sai temast senati kaplan.

Keegi küsis kunagi Hale`i käest: „Dr. Hale, kas te palvetate ka senaatorite eest?“

Kiire vastus kõlas: „Ei, vaata vaid neid senaatoreid ja palveta parem rahva eest“.

Kuhu see seltskond on minemas?!

Meie ajakirjandus on kas kogemata või meelega maha maganud Boris Johnsoni „skandaali“ puhul tähelepanuväärse detaili – tegelikult polnud niivõrd oluline Johnsoni edutatud perverdi Pincheri komme mehi genitaalidest käppida, vaid see, et Pincher lubas ühe „ohvri“ karjääri oluliselt ja hüppeliselt edendada, kui ta oma genitaalide kallal edasi lubab toimetada. Kuna küsimus on karjäärialases tõusus, siis kooruski sellest välja korruptsioon…

Muidu armastatakse meil meinstriimis alatasa tsiteerida „The Economisti“, kui nüüd isegi see väljaanne Johnsonit klouniks nimetab, siis on meil selle koha peal vaikus.

Toogem siia veel üks demokraatlik, vist liberaalne näide. Tegemist ei ole nalja või pervertide jututoaga kuskil netiavarustes – ei, tegemist on USA demokraadist senaatori (!) ametliku valimiskampaaniaga. Tiara Mack on, nagu juba öeldud, demokraat ja lisaks olnud ka pedagoog, spetsialiseerudes…noorte seksuaalse orientatsioonialasele kasvatusele. Veelkord – see ei ole nali, otsustage ise!

Video :  https://www.newsweek.com/tiara-mack-twerking-video-tiktok-rhode-island-1722084 ja kohe alguses siin: https://www.youtube.com/watch?v=ZqMIlfDfKlk

Jääme huviga ootama siinsete veel avastamata sotside ja teiste liberaalide valimisvideosid!

 

Andres Raid