Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Telekanali vaatajad hindasid valitsejanna üsna kõlbmatuks

-
12.07.2022
Nii arvavad TV 3 vaatajad.
© Kuvatõmmis

Esmaspäeval küsis TV 3 oma vaatajatelt, kas nood tahaksid Kaja Kallast peaministriks edasi ja tahtjaid on vähem kui on Reformierakonna väidetav toetusprotsent ehk 30.

“Üllatus, üllatus, õukonnameedia poolt palavalt armastatuks, raudseks leediks, sõjaprintsessiks, parimaks peaministriks, kõige targemaks jne nimetatud persooniga polegi rahvas rahul!” kommenteerib EKRE Riigikogu saadik Kert Kingo.

On ebaloomulik, et Kaja Kallase toetus niigi kõrge on, sest hinnatõusud on Reformierakonna juhitavas Eestis tohutud ja et see on just valitsuse süü, tõestab Eesti juunikuine inflatsioon, mis oli 22%, samas kui Euroopa Liidu keskmine oli vaid 8,6%.

“Mulle on jäämas mulje, et suurem osa eestlastest tahavadki kallist elektrit. Nagu Ossinovski ütles, et elekter peabki kallis olema. Miks muidu toetatakse Reformierakonda ja sotse? Need erakonnad on peamine põhjus elektri kõrgetele hindadele. Nemad kaitsevad seda börsi ja keskkonnatasude süsteemi, mis elektri hinna kõrgele ajab,” kommenteerib poliitikavaatleja Taivo Sepp seda, et inimesed hinnatõusude peale veel tänavatele pole läinud.