Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Elades kannibalide ja libasallivuslaste kõrval

-
15.07.2022

See, et siinsete venekeelsete väljaannete foorumid on täis rašistlikku küüneviha, on avalik saladus, Uued Uudised on pööranud sellele tähelepanu ka varem. Mõni kord hakkab kõhe, kui loed inimeste kommentaare, kes tõenäoliselt elavad siinsamas, meie kõrval.

Neljapäeva hilisõhtul ilmus lugu „DELFI UKRAINAS: Suvehommikust sai õudusunenägu. Vene raketid tabasid Vinnõtsja linna, hukkus vähemalt 20 inimest“.

Portaal kirjutab: „Rindejoonest suhteliselt kaugel asuvas linnas on praegu kohal Delfi ajakirjanikud… Ukraina sõjaväe teatel tabas Vinnõtsjat, mis asub Kiievist 200 km edelas, kolm Vene tiibraketti Kalibr, mis tulistati välja tuvastamata allveelaevast Mustalt Merelt. Seda kinnitavad ka Delfiga rääkinud päästetöölised. Ukraina väed tulistasid alla veel kaks raketti. Politsei teatel oli haavatute seas umbes 50 inimest, kes said tõsiselt viga. Hukkunuid oli õhtul kella 21 seisuga 22, nende seas kolm last. Veel 39 inimest on teadmata kadunud, enamik tõenäoliselt kultuurimaja rusude all. On ilmne, et tänast rünnakut tuleb pidada üheks ohvriterohkemaks pärast Venemaa invasiooni algust 24. veebruaril. Ukraina president Volodõmõr Zelenski kutsus Vinnõtsja ründamist „Venemaa terroriaktiks“.

Samateemaline uudis oli avaldatud ka rus.delfis. Siin paar kommentaari sellele, et on hukkunud 23 rahulikku elanikku, sealhulgas 3 last, ja haavatud üle 90.

„Hah, vähe, oleks pidanud veel võimsamalt virutama! Homme vist vallutatakse Severski linn!“

„Venemaa, edasi!!!“

„Paras nendele elukatele Lääne Ukrainas!“

Me juba teame, et meie kõrval elavad ka mõned inimsööjad, aga miks avaldab meie salliv peavoolumeedia jätkuvalt nende juubeldavaid kommentaare, kui jälle on tapetud lapsed?

Ivan Makarov