Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Harri Kingo: kes on Mart Helme? Ta on kanaarilind kaevanduses

-
17.07.2022
Mart Helme on hoiatanud paljude ohtude eest, millega seoses on teda räigelt sõimatud, kuid alati selgub lõpuks, et staažikal poliitikul oli õigus.
© Uued Uudised

“Varasemalt võtsid kaevurid oma kaevandusse kaasa kanaarilinnu. Kuni see oli kaevandusšahtis elus, oli seal kõik korras. Kui aga linnuke suri, siis oli see märk, et keskkond kaevanduskäigus on muutunud mürgiseks ja sealt tuli inimestel lahkuda. Kanaarilind oli väga tundlik igasuguse mürgi suhtes õhus ja reageeris ohule veel enne, kui keegi seal šahtis ohtu tajus.

Umbes samasugune kanaarilind on Mart Helme. Ta annab ette teada, millal meie ühiskonnas on midagi, mis meie ühiskonda mürgitab ja selle meile elamiskõlbmatuks ähvardab muuta. Ta annab seda teada veel enne, kui keegi hädaohtu mõistab ja näeb.

Mart Helmet võiks kuulda võtta. Oleks meile kõigile väga tervislik. Ning meie poliitikud ja meie ajakirjandus ei peaks hiljem häbenema seda sõimu, millega nad alati Mart Helme tema öeldu pärast üle valavad.

Mart Helme on sellisena paratamatult meie riigimees nr. 1. Kuidas ma ka ei mõtleks – mul pole tõesti kedagi tema kõrvale asetada. See oleks ikka totaalne katastroof liberaalidele, kui meil oleks presidendi otsevalimised, kui Mart Helmel oleks rahva mandaat ja ta oleks meie president.”

Harri Kingo