Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallasel aega küll: peaminister suundus puhkusele juba uue valitsuse teisel ametinädalal

-
25.07.2022
Kaja Kallas

Kuigi uue valitsuse kokkupanekuga kaotati palju väärtuslikku aega ning järgmiste valimisteni on jäänud kõigest alla kaheksa kuu, ei takista see peaminister Kaja Kallasel juba uue valitsuse teisel ametinädalal puhkusele siirduda.

Ühtlasi sööb ta ka iseenda sõnu, sest rääkis, et valitsuse kokkusaamisel tuleb  valitsevates kriisides kohe tööga peale hakata.

Ka president Alar Karis on tähendanud, et uus valitsus ei tohi enam päevagi aega raisata.

Mäletatavasti soovis uus kolmikliit valitsuse kokku klopsida juba jaanipäevaks, samas just jaaninädalal pani Kallas Eesti pausile ning mitu päeva ei toimunud mitte midagi.

Eesti oli valitsusvaakumis üle kuu aja, kui meid juhtis vaid pool valitsust ehk Reformierakonna ministrid. Peaministri nõunik Maris Lindmäe märkis Delfile, et Kallas on puhkusel nii terve selle nädala kui ka järgmise nädala alguses.

Algselt pidi peaminister Kallas puhkusele suunduma isegi juba möödunud nädalal. „Üritan vahepeal tõesti magada ja lugeda,“ rääkis Kallas meediale.

„Ei ole pikkade sõnavõttude aeg ja kõige õigem on lasta ministrid oma ministeeriumitesse kahe sõnaga – asuge tööle!“ ütles Karis 18. juulil uut valitsust sisse õnnistades.’

Nii palju siis selle soovituse kuulamisest ja töötegemisest Kaja Kallase näitel.