Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Terviseamet on muutumas operatiivüksuseks: järgmise sammuna ostetakse käsiraadiojaamad

-
25.07.2022
TERVISEAMET

Mullu vaktsiinivastaste meeleavalduse lahendamisel omanimelise turvavormiga tänavatele ilmunud terviseamet on järgmise sammuna hankimas oma töötajatele käsiraadiojaamasid.

Veel avaldamata hanke mahuks on 50 000 eurot ning ettevõtted saavad plaanide kohaselt pakkumisi teha 1. septembrini.

Allikas: Delfi Forte

Kommentaar sotsiaalmeedias: “Etskae, Gestaapo kogub jõudu. Järgmise nohu või kõhugripi puhangu vastu astutakse juba täie relvastusega.

Kui me vaiksele võimuhaaramisele piiri ei pane, siis varsti oleme samas olukorras nagu hiinlased, kes koju lukustatuna rõdult surnuks hüppavad, et näljast ja piinlemisest pääseda. Kusjuures piinamine on asjatu selles mõttes, et viirus ei kao kusagile, nakatumised jätkuvad repressioonidele vaatamata.

Mida võimu maitse suhu saanud jupijumalad korda saata suudavad, nägime eelmisel talvel, kui verekoerte ja rünnakrühmlastega rahulike meeleavaldajate vastu mindi. Või sellest, kui totra, ebaõiglase ja kohatu vägivallaga Mem Cafed rünnati.

Nüüd tunnistatakse mokaotsast, et peale surutud meetmed olid kasutud ja ebaseaduslikud! Aga kas keegi on selle eest vastutusele võetud? Ei, kodukootud poliitiline politsei kuhjab varustust, et rahvale veel karmimalt peale lennata.”