Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kõlab nii reformierakondlikult – riik hangib 3 miljoni eest puudust kannatavatele inimestele toitu

-
27.07.2022
Peenraha
© Uued Uudised

Kaja Kallase võimul olles kerkisid elektri, kütuse, toidu, teenuste ja paljud teised hinnad kõrgustesse ning nüüd on riik võtnud enda rolliks vaesunud rahva abistamise, kes ei suuda “paremini hoitud” Eestis ise hakkama saada.

Riigi Tugiteenuste Keskus kuulutas välja hanke enim puudust kannatavatele inimestele toidu ostmise ja jagamise korraldamiseks; hanke eeldatav maksumus on 3 miljonit eurot, vahendab BNS.

Hanke eesmärgiks on enim puudust kannatavatele isikutele toiduainete ostmine ja tarnimine ladustamiskohtadesse aastatel 2022 ja 2023, selgub hankedokumentidest.

Suurem vaesumine seisab alles ees, sest kolmikliit ei kavatsegi elektri, toasooja ja muude teenuste hindu alla viia, piirdudes sotsialistliku toimetulekutoetuste süsteemiga. Aga see ongi poliitoravate eesmärk, panna inimesed riigist sõltuvusse, et siis neile piskut jaotada.

Riigi abi ei tähenda antud juhul mitte seda, et riik hoolib inimestest, vaid seda, et Reformierakonna valitsedes kasvab nende hulk, kes ise enam hakkama ei saa.

Uued Uudised