Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Politsei kutsub putinisti välja, selgitamaks et “agressiivsus nii tegudes kui sõnades ei ole aktsepteeritav”

-
27.07.2022
Pelgalt vastukarva silitamise asemel tuleb sellistele tegelastele jalaga tagumikku virutada.
© Internet

Alati ei saagi aru, kas uudistes kirja pandu on igasuguse professionaalsuse minetanud peavoolumeedia oskamatu kajastus või siis tegutsevad ametkonnad siidkonnastes seal, kus oleks vaja ilmselgeid vaenlasi taltsutada. Ilmselt on tegu mõlemaga.

Ida-Harju politseijaoskonna menetlustalituse juht Inna Toater kinnitas Postimehele, et möödunud nädalavahetusel Pirita rannas juhtunu kohta on alustatud väärteomenetlust paragrahvi järgi, mis käsitleb avaliku korra rikkumist. Samuti on politseile teada, kes võib olla videos vene keeles kõnelev mees.

«Kontrollime tema seost juhtumiga ning kutsume ta peatselt jaoskonda selgitusi andma. Tavapärase elu sihilik häirimine ning argessiivsus nii tegudes kui sõnades ei ole aktsepteeritav. Soovime, et kõik Eestis viibivad inimesed tunneksid ennast avalikus kohas turvaliselt ja kaitstult,» selgitas Toater.

Videolt on näha, kuidas pudelist õlut joov mees ukrainlannasid vene keeles verbaalselt ründab: «Te veel hakkate vene keelest aru saama, sellest saab teie jaoks armastatuim keel, olendid…» ütles mees ja lisas juurde arvukalt venekeelseid roppusi.

Ukrainlannasid “olenditeks” nimetav mees on päris kindlalt ennasttäis suurvene šovinist, aga nagu näha, kavatseb politsei talle vaid selgitada, et “agressiivsus nii tegudes kui sõnades ei ole aktsepteeritav”. Ju siis on jälle tegu “meie inimesega”…

See soov, et “kõik Eestis viibivad inimesed tunneksid ennast avalikus kohas turvaliselt ja kaitstult” on midagi suuremat, selle alla peaks mahtuma ka see, et inimesed ei peaks taluma agressiivset 9. mai tähistamist või geiparaade, ega ka provokatiivseid Tarandeid ja koertega eriüksuslasi meeleavaldustel.

Uued Uudised