Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

SAADE | “Elust ja poliitikast”: EKRE naised õpetavad, kuidas Kaja Kallase valitsuse ajal ellu jääda.

-
29.07.2022
Laadime sisu...

Saates “Elust ja poliitikast” selgitavad Riigikogu liige Helle-Moonika Helme, EKRE volikogu esimees Evelin Poolamets ning Tartu volikogu liige Merle Kivest, kuidas EKRE aitas läbi suruda perehüvitiste tõusu.

Analüüsitakse uue koalitsiooni ministrite võimekusi. Mida oodata revolutsioonilise madruse tiitli välja teeninud Lauri Läänemetsalt või fanaatiliselt rohepöörajalt Riina Sikkutilt? Kas eestikeelsele haridusele ülemineku jutt on bluff ning tegelikult luuakse segalasteaiad ja -koolid?

Saates arutletakse, kuidas tulla toime energiahindadega. Euroopast tulnud käsu kohaselt peab kogu Euroopa kokku hoidma, sest Saksamaa on kogu energiamajanduse üles ehitanud vene gaasile. Selleks, et neile jätkuks energiat, peavad eestlased hakkama aknaid tihendama, käima ringi käima triikimata riietega, avama vähem külmkapi ust ning jahedas toas kampsuneid ja kasukaid selga tõmbama.

Saate lõpus avavad EKRE naised nipirubriigi, kuidas Kaja Kallase valitsuse ajal talv üle elada. Käes on aeg, mil pööningutelt üles otsida vanaemade majapidamismasinad, mis said hakkama elektrita.

Saatesari “Elust ja poliitikast” on koht, kus rahvuskonservatiivsed naised võtavad sõna erinevatel igapäevaelu ja poliitikat puudutavatel teemadel.