Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Isamaa sai võimule, Linnamäe läks liikvele

-
28.07.2022
Isa(kesk)maa kontor
© Uued Uudised

Eesti poliitika korruptiivsuslembusest annavad märku sündmused, mis algavad pärast valitsuse muutumist. Niipea kui tuli võimule Kaja Kallase teine valitsus, nõudis IT-sektor Vene kodakondsusega IT-spetsialistide Eestisse kinnistamist. Nüüd aga hakkas Isamaa liikmest suurärimees Margus Linnamäe ennast taas Järvevana tee äärse uusarenduse osas liigutama, sest tema erakond on ju valitsuses.

ERR kirjutab pealkirja “Linnamäe tahab taas Järvevana tee äärde linnavillasid ehitada” all: “Margus Linnamäe MM Gruppi kuuluv Axis UPI on taas esitanud Tallinna linnavalitsusele taotluse võimaldamaks ehitada Ülemiste järve ja Järvevana tee vahelisele alale ärihooneid ja linnavillasid. Varem on linnavalitsus jätnud ettevõtte taotlused rahuldamata 2019. ja 2018. aastal.

Detailplaneeringu muudatuse kohaselt soovib Linnamäe Järvevana tee 7a, soolikana Järvevana tee ja Ülemiste järve vahel paiknevale krundile ehitada seitse kahe- kuni viiekorruselist ärihoonet ja 25 kahekorruselist linnavillat. Kortereid võiks krundile tulla 72 ja planeeritud parkimiskohti tuleks kuni 232.”

Pole vast juhus, et Linnamäe ettevõte saatis korduvalt tagasi lükatud projekti uuele ringile just siis, kui Isamaa valitsusse jõudis – kuigi otsuse arenduse lubamise või keelamise kohta teeb Tallinna linnavalitsus, võib Vabariigi valitsuse Isamaa kolmandik hakata liigutama mingeid hoobasid, et Linnamäe oma tahtmised saaks.

Vikipeedia annab Margus Linnamäe kohta üsnagi värvika pildi, mahhinatsioonid tunduvad Eesti oligarhiks peetud mehe puhul tavapärased olevat.

Uued Uudised