Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ukraina on liberaalse Lääne konksu otsas – kui abi tahate, tunnustage LGBT-d

-
04.08.2022
Ukraina maksab venelaste tõrjumise eest LGBT lubamisega traditsioonilisse väärtusruumi.
© Scanpix

See ei ole enam kellegile saladus, et liberaalne Lääs seostab arenguabi LGBT agenda lubamisega riigis ja geiseaduste vastuvõtuga – nüüd on selle portsu otsa sattunud ka laialdast sõjalist ja majanduslikku abi vajav Ukraina.

USA seostas 2014. aastal Nigeeriale võitluseks jõhkra islamiäärmuslaste organisatsiooniga Boko Haram antava abi geiseaduse vastuvõtuga ja samal aastal jõudsid ameeriklaste täiendavad jõud ka Eestisse, mille tasuks oli poolikuks jäänud kooseluseaduse läbisurumine.

Nii ongi liberaalse Lääne relv enda “uusväärtuste” kehtestamisel arengu- ja sõjaline abi ehk siis pannakse hädas olevad riigid homolõa otsa.

Õhtuleht kirjutab: “Ukrainas on kavas välja töötada LGBT+ paaride registreeritud kooselu seaduse eelnõu! Ukraina president reageeris veebipõhisele petitsioonile ja ütles, et praegu on arutlusel samasooliste partnerlusseadus. Ainus põhjus, miks samasooliste abielusid ei saa kehtestada, on sõda, kuna põhiseadust ei saa sõja ajal muuta.”

Ukrainaga on seega suuresti lõpp – selleks, et pääseda Vene vägistajaarmee haardest, sunnitakse neid vastu võtma liberaalse Lääne “väärtusi”. Nii võidetakse ehk sõda Venemaa vastu, aga kaotatakse kristlik väärtusruum – see on paljudes maades juba läbielatud etapp.

Samas on on paljudes arengumaades just lääneriikide saatkondade juures lehvivad vikerkaarelipud viinud selleni, et seal tulevad võimule läänevastased jõud – näiteks Afganistanis, kus kannatavad nüüd nii geid kui naised.

Uued Uudised