Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Päeva sõel (med): miks venelased nii kurjad on; selgus presidendi funktsioon: ta on vabarna suurune staar; Lasnamäe Päevadel laulab inimestele keskerakond; eestlased, olge ometi kultuursed!

-
05.08.2022

Kas Tallinn on solidaarne nendega, kes toovad Narvas sõja ajal reaalselt inimesi tapnud tanki juurde lapsi ja ronivad selle otsa, nagu metsistunud vägistajad burjaadid praegu Ukrainas lapsi alla ajavate soomukite otsa?

Aga nii väidetakse Eestis toodetud järjekordses kiseljovilikus videos, et Tallinn on solidaarne nendega, kes kutsuvad Narvas saksa kalmistut hävitama. Video postitasid seltskonna „Koos/Вместе“ ninamehed, kes nimetavad ennast liikumiseks, sest videos nad tõesti liiguvad ilma kõrvalise abita.

Muide, „Идущие вместе“ oli Venemaa presidendi administratsiooni noorteorganisatsioon, mis tegeles „noorte patriootilise kasvatusega“, põletas Ameerika lippe ja tegeles muudegi nilbustega. Selle loosung oli „Всё путём“, et kõlaks nagu Putini nimi, tõlkes umbes nagu „kõik on hästi, nagu peab“.

Sellest organisatsioonist kasvasidki välja „Naši“ ehk našistid, kes ründasid ka EV Moskva saatkonda ja kelle laagris Mihhail Kõlvart end täiendas. Mõlemaid jõuke on võrreldud hitlerjugendi ja hungveipingidega.

Meie kohalikud „vmeste“ on aga mõned rasvunud eakamad mehed, kuid see-eest väga aktiivsed. Nad võtavad sõna kogu venekeelse kogukonna eest.

Nii ka seekord: Tallinn olevat solidaarne tankiga. Videos pöördub vanem naine „eestikeelsete inimeste poole“, ilmselt pidades silmas eestlasi, ja kutsub neid olla „kultuursed inimesed“, kuna talle ei meeldi nende kommentaarid. Ilmselt ei loe ta oma keelekaaslaste postitusi. „Olgem kultuurne maa,“ kutsus ta meid üles. Äkki ka meist saavad ükskord inimesed?

Video on toodetud Tallinna linnavõimu kauaaegse hea koostööpartneri putinliku propagandisti Oleg Bessedini poolt, mis siltide all ta ka ei tegutseks. KaPo, kirjuta edasi oma aastaraamatukesi! Vähem mögeš, rohkem tegeš, nagu ütleks peaminister Orban.

+ + + + + + +

Täna rõõmustas Delfi+Kroonika meid fotogaleriiga „Presidendist Sandra Vabarnani: üle aastate suurim folgipidu tõi tuntud staare nii lavale kui ka publikusse!“

Tegemist on annaalidesse (kahe „n“-iga) mineva looga, sest lõpuks ometi on lühidalt ja täpselt sõnastatud presidendi funktsioon: ta on staar. Enam küsimusi ei ole: ta on Eesti Vabariigi riiklik staar.

President Alar Karis on peaaegu sama suur staar, nagu Sandra Vabarna.

+ + + + + + +

Äkki tuleb härra presidendistaar ka Lasnamäe Päevadele?

„21.-28. augustil toimuvad Lasnamäe Päevad on mitmekülgne linnafestival täis muusikat, kunsti ja põnevaid tegevusi linnaruumis. Enam kui nädala kestel saab Tallinna suurimas linnaosas nautida tipptasemel valgusetendusi, sõita Pae järvel paadiga, nautida tänavatoitu, võtta osa ekskursioonidest ja külastada tavapäraselt avalikkusele suletud hooneid,“ teatavad korraldajad.

Plaanis on tõesti palju toredaid üritusi linnarahvale, kroonib Päevi pühapäevane galakontsert Tondiloo pargis, kus astuvad üles ka Anne Veski ja Eduard Toman.

Anne Veski on sümpaatne inimene ja artist – ta on aastakümneid olnud Tallinna linnavõimude vaata et kohustuslik muusikaline firmaroog, aga ta on laulja ja see on tema töö, mida ta teeb hästi. „Lauljat ja näitlejat“ Eduard Tomanit aga tuleks esitleda rahvale lisaks veel kui Vene kultuurikeskuse direktorit, keskerakonna liiget, Tallinna linnavolikogu liiget ja linna kultuurikomisjoni liiget. Terve orkester!

Äkki siis võiks lavale tulla ka linnapea Mihhail Kõlvart, teha paar taekwondo hüpet ja mõned saltod.

Valimised lähenevad, parteilisel administratiivressursil ei tohi lasta raisku minna!

+ + + + + + +

Mõni vahel ikka ei saa aru, miks Venemaa elanike absoluutne enamus on rõõmus ukrainlaste tapmise üle ja miks selle riigi kodanikud möllavad Narvas. Vaadake seda videot ja ehk taipate, milles on asi.

https://www.fontanka.ru/2022/08/05/71546060/

Kaluga prokuratuur teatab, et Kindral Popovi tänaval asuvas kaupluses „Magnit“ võttis 1. augustil naispensionär riiulilt konjakipudeli ja lõi kõigest jõust sellega noore naise süles olnud tillukesele chiahuale vastu pead. Pärast seda pani pudeli riiulile tagasi.

Pisike koer sai raskeid vigastusi, on alustatud juurdlus.

Küsimusi on?

Ivan Makarov