Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Saksamaa rohehullud tahavad luua pealekaebamiskeskuse “poliitiliselt ebakorrektselt“ käituvate kodanike püüdmiseks

-
10.08.2022
Omasooihar rohepoliitik, kes unistab „poliitiliselt ebakorrektsete“ kodanike nuhtlemisest.
© Wikimedia

Saksamaa rohelised on tulnud välja ideega luua keskused, kuhu inimesed saavad teatada “poliitiliselt ebakorrektselt“ käituvatest kaaskodanikest.

Saksamaa ühe kõige tihedama asustusega liidumaa Nordrhein-Westfaleni pere- ja integratsiooniminister Josefine Paul tahab suruda läbi plaani luua liidumaale neli pealekaebamiskeskust, kuhu inimesed saavad pöörduda anonüümselt, et teavitada kaaskodanikest, kes ei käitu n-ö poliitkorrektselt, vahendab RMX News.

Näiteks tuleks keskusi teavitada „vaenulikkusest homoseksuaalide, migrantide, moslemite, mustanahaliste ja romade suhtes“, seda isegi juhul, kui tegemist ei ole kriminaalsete olukordadega.

Liidumaa valitsus on valmis eraldama iga keskuse loomiseks 140 000 eurot. Roheliste minister Josefine Paul on endine õpetaja, kes elab koos Saksimaa justiitsministri Katja Meieriga. Eriti oluliseks peab ta valvsust nn seksuaalvähemuste ja sooküsimuste teemal.

Esseni linnavolikogu kristlike demokraatide (CDU) fraktsiooni aseesimees Dirk Kalweit kommenteeris roheliste plaani: „Kuna ma ei kavatse võtta omaks mitte-kristlikku sooneutraalset keelt ja sooideoloogiat, võib ilmselt juba ette kindel olla, et mõni innukas vasakpoolne pealekaebaja annab mind üles Ida-Saksamaa Stasi stiilis. Olgu siis nii.“