Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Donald Trumpi tagakiusamise põhjus? Paanika või samm ühe partei ainuvalitsemise suunas?

-
12.08.2022
Donald Trump New Yorgis kaks päeva pärast seda, kui FBI viis läbi haarangu tema Mar A Lago residentsis.
© Scanpix

Mis viis selleni, et 8. augusti varahommikul tungis endise USA presidendi Donald Trumpi koju 30 (või enam) gestaapo stiilis tegutsevat FBI agenti? Selleks oli suur paanika. Või siis samm ühe partei ainuvalitsemise suunas, kirjutab Ameerika kirjanik ja stsenarist Roger L. Simon Epoch Timesis.

Simon kirjutab, et demokraadid, nn süvariik, USA justiitsministeerium, FBI ja luureteenistused, globalistid, peavoolumeedia propagandistid ning kõik selle ühepartei valitsemise jüngrid ning vabariiklaste vaenlased on valmis tegema ükskõik mida, et takistada Trumpi võitu 2024. aasta presidendivalimistel.

“Nad on valmis isegi riskima kodusõjaga ning seadma ohtu miljonite inimeste elud, ehkki ilmselt nii mõnigi neist paanikakülvajatest mõistab, et seda sõda nad võita ei saa. Kuid see ei oma nende jaoks tähtsust. Nende eesmärk on peatada Trump. Nad teavad, et nende enda kandidaatidel ei ole võimalik võita olukorras, kus nii Ameerika majandus kui ka ülemaailmne mõjuvõim on kiiresti hääbumas. Veelgi enam, nad jääksid siis ilma oma mugavatest töökohtadest,” kirjutab Simon.

“Trumpi peamine eesmärk praegu on hävitada nn süvariik. Juhul kui Trump asub 2025. aasta alguses Valgesse Majja, siis võib vaid ette kujutada neid uurimisi, mille ta käivitab. Kes on päriselt nn Vene sidemete kokkumängu taga? Kas ainult Hillary Clinton? Või oli ka Barack Obama sellega kuidagi seotud? Joe Biden? Miks ikkagi algatati Trumpi tagandamisprotsess pärast tema telefonivestlust Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskõiga? Seda enam, et Trumpi vastu tunnistanud isikud ostusid seotuks korruptiivsete tegevustega just nimelt Ukrainas. Siis on veel Hunter Biden ja tõsiasi, et talle ei ole ikka veel esitatud süüdistust, ehkki tema sülearvutist leitud materjal – mis on juba ammu osutunud väga kasulikuks Ameerika vaenlastele – oleks pidanud selle juba ammu tingima.”

Simoni sõnul on kõike eelnimetatud arvesse võttes lihtne mõista, miks USA justiitsministeerium tegeles kohtunike õngitsemisega, et leida sobivalt erapoolik , kes oleks valmis tulema välja põhjusega Mar-A-Lago läbiotsimiseks. Järgmiseks näeme ilmselt Donald Trumpi raudus kätega.

“Ning kui siis seejärel üritatakse pidada Trumpi üle kohut mõnes sellises Washingtoni kohtus, nagu see, mis vabastas Michael Sussmanni Trumpi-Venemaa kokkumängus osalemise süüst, tõuseb kodusõja tõenäosus skaalal ühest kümneni üheteistkümne peale. Nagu ütles Clay Travis [USA kirjanik ja jurist] – meil ei ole enam võimalik usaldada FBI poolt esitatud tõendeid. Pärast Trumpi-Venemaa kokkumängu ja 6. jaanuari 2021 meelavaldust, millel osalenud kahtlastele ja vägivalda õhutanud isikutele ei ole siiani esitatud süüdistusi,” kirjutab Simons.

“Pool riiki ei usu enam FBI-d ja justiitsministeeriumi. Sest milline õigustus oli FBI direktoril Chris Wray’l ja justiitsminister Merrick Garlandil selliseks tegutsemiseks? Peale võimu säilitamise iha selle kõige ilmsemal kujul? Ühe demokraatliku vabariigi jaoks on tegemist täiesti vastuvõetamatu olukorraga. Otse öeldes – Ameerika ongi juba Hiina või midagi üsna selle sarnast.”