Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Andres Raid: häma ja ajude töötlemine

-
12.08.2022
Ajakirjanik Andres Raid.
© Uued Uudised

Loone Ots tõi äsja rohepöörde kogu nonsensi kirjeldamiseks sisse – ja seda enam, kui õnnestunult – eesti folkloorist tuntud krati.

Loone Ots: „Eestis on rohepööre kangesti krati moodi“

Ilmestaks õige seda lugu lisaks veel mõne pildiga, mis teemasse kui loodud – võtame või paljukiidetud „nullemissiooniga“ elektriautod.

Seoses autode tootmisega, kasvab nõudlus akude järele tempos kaks kuni kolm uut liitiumikaevandust aastas. Mida see kaevandus endast kujutab? Ökovärk?

Ühe tonni liitiumi tootmiseks on masinal Nevada osariigis Thacker Passis (https://lithiumamericas.com/usa/thacker-pass/)  vaja liigutada 500 tonni pinnast ja põletada 12 tunnises vahetuses ligikaudu  5000 liitrit ehk pisut vähem tonne kütust. Emissioone pole?!

See masin tarbib 6800 lliitrit vahetuses, ja kannab ümber 250 tonni maakerast selleks,  et saada ühe auto aku jaoks vaja minev liitium…

Liitiumit eraldatakse maagist muuhulgas väävelhappega. Thacker Passi liitiumikaevandus vajab kuni 1500 tonni väävelhapet päevas! Hape aga ei muutu ükssarviku toiduks nagu AOC usub, vaid jääb ikka loodusesse edasi.

Keskmine elektriauto aku koosneb 12 kg liitiumist, 60 kg niklist, 20 kg mangaanist, 13 kg koobaltist, 90 kg vasest ja 180 kg alumiiniumist.

Lisaks sinna juurde veel teras ja plastik ja muu, keskmiselt 900 kg.

Kõik need maavarad töödeldakse akuks, mis, muide, ei tooda vaid ainult säilitab elektrit, ning mida omakorda toodetakse naftast, gaasist, kivisöest, tuumakütusest või veest ning väikesest osast tuule- ja päikeseenergiast.

Niipalju siis hämast ja selle abil meie ajude töötlemisest.

Mõnel pool aga on juba töödeldud ja näib, et edukalt – on kust õppida. Kui film, antud juhul teada-tuntud ja ka tunnustatud CBS-i dokumentalistide tehtud dokumentaalfilm Ukrainast, mis meinstriimiga eriti kokku ei käi, siis võetakse see „töörahva tungival nõudmisel maha“ ja tunnistatakse „rahvavaenlaste sepitsuseks“. (https://www.yahoo.com/news/cbs-partially-retracts-documentary-outraged-101033656.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAABhccG5r6KtjXiQfUnnEiJ5IXgOnhNCT3gjwKSQCFgl9nBK43QYecjsPsFNFaPQAjmngi3EpM-CZTb5mvKLbfyiAXctSyPoGdDcK).

Läheb aga keegi kuidagi servapidi oma arvamust avaldama LBTGCQ+- (või mis ta hetkel on) kohta, on kuri karjas. Kui sa Inglise lipu kuskil suvalises analoogilises konstruktsioonis ette võtad, on see ilus ja inimese vaba tahe. Kui sätid aga vikerkaare täpselt Inglise lipuga tehtu puhul kokku, on kinniminek kindel.

(https://ground.news/article/must-watch-british-police-arrest-army-veteran-for-causing-anxiety-after-he-shares-meme-online-of-pride-flags-in-the-shape-of-a-swastika)

Kui Inglise armee teeneline veteran küsis, et „miks mul käerauad ümber pandi“ siis vastati talle selgelt, et ta „võis kelleski tekitada RAHUTUST“ (i.k anxiety)

Arreteeriti, kuna tekitas kelleski ärevust: https://www.tpusa.com/live/british-army-veteran-arrested-in-the-uk-for-causing-anxiety

Meil veel on kuhu edasi minna küll ja küll, sest „rahutused“ võivad olla ainult seal, kus nad on Schwabi&Co poolt heaks kiidetud.

Andres Raid