Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

ERR täidab süvariigi tellimust: Perlingu erapartei saab asutamiselt otseülekande

-
17.08.2022
Kas riigiprokuratuur saab nüüd oma erakonna? Pilt on illustratiivne.
© UU

Niinimetatud “parempoolsete” kohta on öeldud, et nad ei esinda Eestis mitte kedagi peale iseenda, aga ometi saab see separatistide seltskond maksumaksja kulul valimisreklaami, kui nende projekt ametlikuks saab.

ERR teatab: “Erakonna Parempoolsed üldkogu toimub toimub neljapäeval Tallinnas Fahle galeriis, kus erakond saab endale esimehe, 14-liikmelise juhatuse ja ka revisjonitoimkonna. ERR.ee näitab kell 16 algavat Parempoolsete üldkogu otseülekandes.”

“See on pretsedenditu! Mitte kunagi ei ole ERR teinud ühegi poliitilise seltskonna sabatilt otseülekannet! Keri õige sinna ERR, aga tasakaalustatult! Ringhäälingu nõukogu peab samal ajal suvist siestat,” kirjutab EKRE poliitik ja Riigikogu saadik Urmas Reitelmann sotsiaalmeedias.

Ilmselt on tegu süvariigi autasuga Isamaa lõhestamise eest, pealegi saab endine peaprokurör Lavly Perling nüüd oma isikliku partei, liberaalsesse leeri lisandub veel üks globalismimeelne partei ja Reformierakond saab ühe puudli juurde, kui valitsust on vaja moodustada. Mõne koha ikka libaparempoolsed endale valimistel kombineerivad.

“Parempoolne” Siim Kiisler on lubanud, et nende Eestis saab eestlane olla igaüks, keenialasest kuni tulnukani.

Uued Uudised