Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Kolmapäeva õhtul toimus esimene üldrahvalik vastupanu elektrihinna tõusule

-
18.08.2022
Meeleavaldus “Elektri hind alla” on juba Eestis olnud ja seda Kaja Kallase valitsedes.
© Uued Uudised

EKRE juhatus hoiatab, et kui valitsus elektri hinda alla ei too, ollakse valmis alustama kodanikuallumatuse ja massimeeleavalduste korraldamist – ja et see võib muutuda üldrahvalikuks, seda tõestas kolmapäevane hullumeelse hinna tund.

Teisipäeval hakkasid sotsiaalmeedias levima üleskutsed mitte tarbida elektrit selle tunni jooksul, mil selle hinnaks oli 4000 eurot megavatt-tunni eest, ja kolmapäeval kirjutasid paljud inimesed sellest, kuidas nad juba aktsioonis kaasa löövad.

Paljud inimesed soovitasid elekter välja lülitada peakaitsmest, samuti soovitati võtta järelt ära kõik elektritarbijad ja minna sel ajal üldse kusagile välja. Mõned inimesed kasutasid seda tipptundi külmkapi ülessulatamiseks ja nii edasi – igatahes tuli postitusi aktsioonis osalemisest riburada.

Inimesed ei teinud seda pelgalt raha kokkuhoiu nimel, vaid tuntav oli ka protestivaim – minu raha valitsus ja Eesti Energia ei saa!

Ka kortereid välja üürivad kinnisvarafirmad saatsid oma klientidele meeldetuletuse sel ajal elektrit mitte tarbida, vältimaks ebameeldivaid üllatusi igakuistel arvetel.

Kaja Kallase valitsusel on põhjust põlve väristada – sel sügisel läheb kuumaks, sest eestlased on ärkamas ja ei luba Reformierakonnal ennast vaesusesse suruda.

Uued Uudised