Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Inimkaubandus keset Euroopa Liitu: Põhja-Prantsusmaalt suundus Suurbritanniasse rekordarv paadimigrante

-
23.08.2022
Euroopa Liidust õnnemaale Suurbritanniasse.
© Scanpix

Liberaalses ruumis lüüakse igasuguseid absurdirekordeid, alates elektrihinnast kuni inimkaubandusrekordini otse Lääne-Euroopas.

Põhja-Prantsusmaalt üle Inglise kanali väikestes paatides Ühendkuningriiki suundunud inimeste arv ühe ööpäeva jooksul tõusis rekordiliselt kõrgele, teatas teisipäeval Briti valitsus.

Esmaspäeval tuvastati umbes 1295 inimest, murdes eelmise rekordi 1185 inimest, mis registreeriti 11. novembril 2021, teatas kaitseministeerium.

Asja teeb eriti absurdseks see, et tegu pole Liibüast või Türgist teele saadetutega, vaid ehtsaim inimkaubandus käib kahe liberaalse heaoluriigi, Prantsusmaa ja Suurbritannia vahel.

Absurdne on ka see, et need migrandid on juba kord tulnud üle Vahemere, jõudnud igati migrandisõbralikule Prantsusmaale ja ronivad ikka ebaseaduslikult edasi – Euroopa Liidus pole seega migratsiooni üle mingit kontrolli.

Kui hiljuti uppus La Manche`i väinas suur kamp rändlejaid, lubasid mõlema riigi valitsused sellele lõpu teha – aga illegaalne immigratsioon on alati liberaalidest üle. (AFP-BNS-UU)