Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kert Kingo: miks meedia ei kirjuta sellest, kuidas prokuratuur ise tegutseb nagu kurjategija ja korruptant?

-
25.08.2022
Selles asutus peaks kõik korras ja seaduslik olema. Aga ei ole.
© Uued Uudised

EKRE poliitik Kert Kingo juhib tähelepanu sellele, kuidas läbi Ekspress Meedia toimub prokuratuuri maine puhastamise kampaania.

“Ihumeedia on saanud korralduse päästa prokuratuuri põhja vajunud ja olematut mainet. Miks muidu ilmub juba mitmes artikkel järjest, kus püütakse jätta muljet, kuidas prokuratuur nii pingutab ja kuidas kannatab.

Õigele õigusriigile oleks kohane, kui ilmuksid ka artiklid prokuröride (kui riigi esindajate) poolt menetlustes toime pandud seadusterikkumistest, poliitiliste tellimustena alustatud menetlusest, alusetult inimeste elude hävitamisest ja sellest, kuidas ükski prokurör EI VASTUTA kunagi mitte ühegi oma õigusvastase teo eest. Kuidas prokuratuur ise tegutseb nagu kurjategija ja korruptant.

See, kui objektiivse mulje jätmiseks voolitakse ühe või kahe kohtuotsuse kohta, millega on kindlaks tehtud mõne riigiprokuröri järjekordne seaduserikkumine, tagasihoidlik artiklike ja mis on Parmase/ Perniga eelnevalt läbi räägitud ning kooskõlastatud, on puhas näitemäng, “ausa” prokuratuuri mainekujunduse üks osa.

NB! Hindan nende prokuröride panust, kes veel teevad oma tööd ausalt ja seadustega kooskõlas! Hea, et te meil olemas olete!”