Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Jaak Madison: majandusminister Riina Sikkut laostab oma rohehullusega Eesti majanduse

-
26.08.2022
Riina Sikkut esindab Euroopa Komisjoni rohehullust.
© Uued Uudised

“Meie majandusminister Riina Sikkut inimesena on üpris kena. Viisakas ja lahke jutuga. Kuid poliitiliselt on ta kas Euroopa Komisjoni rohehullude täielik käpik või lihtsalt loll.

Mitte midagi muud kui loll pole kava, õigemini lootus, katta aastaks 2030 kogu Eesti energiavajadus tuulest ja päikesest. Selle hullumeelse kava nimel loomulikult lõpetatakse põlevkivi kasutamine ning lõpuks hakkame nii või naa sõltuma praktiliselt imporditavast energeetikast. See viib aga hinda veelgi rohkem üles ja paneb meid täielikult sõltuma teistest riikidest.

Kuid sellisel juhul võib öelda, et aastaks 2030 on eramaja omamine täielik luksus ning isegi omas korteris elamine võimalik vaid kõrgemale keskklassile.

Samas pole ka midagi salata – päris paljud meie hulgast kiidavad praeguse valitsuse düstoopilise kava heaks ja hääletavad suure hurraaga valimistel nende hullude poolt. Kuid peame ikkagi lootma parimat ja uskuma, et kriitiliselt suur mass inimesi näeks sellest praegusest hullumeelsest kavast läbi.

Kuid olgu öeldud, et poliitiliselt pole muidugi pr Sikkut ainus hull. Seda on ka paljud teised valitsuses, kes rohehullusele takka lükkavad.”

Jaak Madison, Euroopa Parlamendi saadik