Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sotsid küsivad sotsilt odavamat elektrit

-
28.08.2022
Riina Sikkut
© Uued Uudised

Poliitikas tehakse palju tsirkust selle nimel, et pildis olla ja valijaid eksitada, ning erandiks selles pole ka vasakpoolsed sotsid.

BNS kirjutab: Tartumaal Jääaja Keskuses laupäeval koos olnud sotsiaaldemokraatliku erakonna (SDE) omavalitsusjuhid kutsuvad enda ühisavalduses valitsust leidma lahendusi, mis pakuksid süvenevas energiakriisis tuge ka omavalitsustele ja ettevõtetele.

„Kõrgustesse tõusnud elektrihinnad on viimas omavalitsusi ja ettevõtteid valikute ette, mis hakkavad mõjutama seadustes nõutud avalike teenuste osutamist ning inimeste heaolu. Riik peab energiakriisi lahendades pakkuma tuge nii inimestele, omavalitsustele kui ettevõtetele,“ selgitavad sotsiaaldemokraatidest valla- ja linnajuhid.

Selline pöördumine tehakse meedias, samas kui sotside enda Riina Sikkut on majandusministriks – andnud see pöördumine üle otse. Aga ei, marksistid tahavad ikka suled kohevile lüüa.

Elektrihinna eest hakkabki suuresti vastutama Riina Sikkut, sest nagu näitas Keskerakonna valitsuse olek, paneb Reformierakond partnerid nende haldusala eest otseselt vastutama, vältimaks pahameele kandumist kogu valitsusele, eriti aga Reformierakonnale. Riina Sikkut aga on majanduses väga nõrk, pealegi rohepöördelane, ja sealt on oodata kindlat põrumist.

Uued Uudised