Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Pühapäeva sõel (med.): Postimees tähistas alandlikult tuntud putinisti peresündmust; följeton följetoniliselt tegelaselt; „faktikontrolli“ ennenägematu IQ; noored feministid vägistasid mehe poolsurnuks; buduaar.tv3 naeruvääristab jätkuvalt tüsedaid eesti naisi

-
28.08.2022

Vene terroristide armee poolt on tapetud ka väga palju andekaid ja rahvusvaheliselt kuulsaid sportlasi – pommide all hukkunud 11-aastasest plikatirtsust iluvõimlejast maailmameistrivõistluste ja olümpiamängude medalistideni ja võitjateni. Paljud ukraina sportlased läksid rindele kaitsma oma kodu ja langesid seal.

Aga Postimees peab vajalikuks tähistada truualamlikult Putini sõda toetavate Venemaa sportlaste peresündmusi. Loost „Vene suusatäht sai esmakordselt isaks“ pajatab „suvereporter“ Kristofer Siima, et „Venemaa murdmaasuusataja Aleksandr Bolšunov sai laupäeval koos oma abikaasa Anna Žerebjatjevaga lapse“.

Loomulikult on tore, kui sünnivad lapsed, kes pole mitte millestki süüdi, mida ei saa antud juhul öelda isa kohta. Maailmas iga jumala päev sünnib sportlastel lapsi, tihtipeale vägagi tuntud atleetidel. No ja miks on kõigist nendest valitud putinlane Bolšunov, kes kord tõmbab selga N.Liidu vormi, kord osaleb miitingul Krimmi annekteerimise aastapäeva auks?

Saksa kinnaste brand Kinetixx katkestas vene suusatajatega kontrakti Ukraina ründamise pärast ja selle kompanii esindaja Helmut Hanus ütles Bolšunovi käitumise kohta otse: „See oli hullumeelsus ja idiotism. Mul pole sõnu, see on täiesti vastuvõetamatu. Me distantseerume sellest täielikult“.

Isegi sakslased distantseerusid, Postimees aga orjalikult õnnitles, avaldades juubeldava Bolšunovi foto. Ärge nüüd ainult Jelena Välbe sünnipäeva unustage.

+ + + + + + +

Toredat pühapäevalugemist pakub täna EPL, kus hommikul ilmus lugu „KOLUMN / Janek Mäggi: Indrek Tarandil on kaks karjäärivalikut: välisministriks või modelliks“.

All on lisatud täpsustus, et tegemist on följetoniga. See on nüüd küll ülearune, sest ainult antud žanris Mäggi töötabki, olgu tegemist artiklite või muu tegevusega. Kõik, mida ta avalikkuse ees teeb, ongi üks lõputu följeton. Võib-olla ka see, mida ta teeb avalikkuse vaateväljast väljas, aga seda me õnneks ei tea.

Tegelikult on Mäggi ja Tarand ideaalne saapapaar: üks joob ja teine üritab nalja visata. Perfektne seltskond.

Kuid Mäggi väide, et Tarandil on ainult kaks ülalnimetatud karjäärivalikut, ei pea vett. On näiteks täiesti võimalik ka kaevata kohtusse absoluutselt kõik, kes on teda kunagi kusagil maininud. Mehel on Eesti rikkalikumad Kohtusse Kaebamise Kogemused ja nii saab kokku päris kõva kopika.

+ + + + + + +

Liberaalse eelarvamusefestival Paides lõppes juba kaks nädalat tagasi, aga EPL-i „faktikontroll“ ikka veel urgitseb seal vabas õhus vabas vormis öeldud konservatiivide sõnade kallal. Leheneegrid uurivad kahe nädalaga läbi palju allikaid selleks, et hakata kinni paarist Martin Helme fraasist, mida EKRE liider oli öelnud vaidluse käigus ilma et paberilt või kompuutrist maha loeks.

„Debati viimase teemana käsitleti ka kliimakriisi, mille kohta väitis Martin Helme: „Mingit kliimakriisi ei ole olemas. [—] Lugesite hiljuti uudist sellest, kuidas Suur Vallrahu Austraalia rannikul on parimas tervises läbi aegade. Meile on räägitud aastakümneid, et ta kohe-kohe sureb. Kas te teate, et nii palju jääkarusid kui tänapäeval elab pole kunagi elanud. [—] Kohe-kohe pidid Maldiivid ära uppuma, juba 97. aastal. [—] Kliimaga on kõik hästi,“ kirjutab EPL.

Ja hakkab pihta: tunnistatakse küll, et Helmel oli õigus nii Vallrahu, jääkarude kui ka Maldiivide suhtes, aga järeldus on ikka standardne: „Otsus: eksitav“.

Sest kunagi aastaks 2050. võib Vallrahu kahaneda, karude arvukus väheneda ja Maldiivid vajuda: „Helmel on nii Suure Vallrahu kui ka jääkarude populatsiooni osas õigus selles, et nende olukord on parem kui varem. Küll aga on mõlemale kliimamuutus suureks ohuks ning eriti jääkarude puhul on populatsiooni tõusu põhjuseks teadlaste sõnul mitte kliimamuutuste puudumine, vaid üleküttimise lõpetamine. Väited Maldiivide kohta on ebatäpsed ning ka Maldiive ohustab teadlaste sõnul kliimamuutus suurel määral.“

Kas Maldiivid on siis uppunud? Kas Helme huumoriga öeldud üksainus fraas „Kohe-kohe pidid Maldiivid ära uppuma, juba 97. aastal“ on „väited“ ja veel ka „ebatäpsed“? Kas „kontrolöride“ formuleering „Maldiive ohustab teadlaste sõnul kliimamuutus suurel määral“ on täpne? Et „suurel määral“ on täpne?

Vahel on selline tunne, et ainus asi, mida kliimamuutus on siinmail laastavalt mõjutanud, on „faktikontrollijate“ ajurakud. Nüüd nad võivad seda mu „väidet“ kontrollida ja väita, et ma eksitan ja et nende IQ oli ikkagi sünnistsaati niisugune.

Ja ma nõustun nendega kohe.

+ + + + + + +

Aga eile paljusid meil seni veel nähtavaid Venemaa uudisteportaale kaunistas uudis, mis näitab, milleni võib ükskord ka Eestis viia meil siin kultiveeritav agressiivne feminism.

В тюменском селе девочки-подростки избили и истязали мужчину | 72.ru – новости Тюмени

Tjumeni oblasti Vagai rongijaamas peksid kolm alaealist tüdrukut poolsurnuks ja perversselt vägistasid ühte meest.

Nagu ütlevad tunnistajad, jäi jaama järgmist rongi ootama oma õige peatuse maha maganud kõhn väikest kasvu 36-37-aastane reisija, ehk vihatud keskealine valge mees Siin lühidalt vaksali naistöötaja tunnistajaütlused:

„Kui ma tulin hommikul jaama, oli kogu ruum verine. Ja need kolm tüdrukut istusid seal. Me kolleegiga hakkasime nende käest küsima, et äkki nad nägid midagi. Meile ei tulnud pähegi, et nad võisid midagi sellist teha. Nad ise ütlesid „Meie seda ei teinud“, kuid kedagi teist seal ei olnud. Hiljem, perroonil, nad arutasid valjusti, kuidas nad meest peksid ja mida kõike temaga tegid. Nad peksid teda plekist konservikarbiga, mis oli mehel kaasas. Enne seda tõmbasid temalt kõik riided maha, keerasid rõivad pahupidi ja üritasid põlema panna. Ajasid ohvri WC nurka, uksed olid seal maha löödud, kõik-kõik oli verd täis… Rebisid mehel tollesamuse koha täiesti katki. Tegid seda tõenäoliselt kepiga. Tütarlaps, kes seda kõike pärast koristas, viis ruumist välja palju keppe.“

Kiirabi pani mehe riidesse, tal oli kogu keha sinine, kulmud löödud sodiks. Õmmeldi rebitud kohad kinni. Ta oli raskes seisundis ja vahepeal teatati isegi ta surmast, aga pärast lükkas oblastiprokuratuur selle informatsiooni ümber. Kannatanu on raskes seisundis haiglas.

Raevunud meestevihkajad on 15, 16 ja 17 aastat vanad ning nende agressiivsust on varemgi tähele pandud.

+ + + + + + +

Kusjuures samuti eile ilmus Postimehes lugu „ajakirjanikult Kristina Herodeselt“, kus samuti kolm naist võistlesid veebisaates omavahel meestevihkamise üleskütmises, kus mehi süüdistati lausa selles, et naistel on „päevad“.

„Milline ebaõiglus! Me oleme naised ja me pole siiamaani rääkinud päevadest?! Teemast, mida meestel on hea ja ohutu rünnata ning naisi selle loomuliku funktsiooni kaudu alla suruda ja räpaseks nimetada. Aitab absurdist! Päevad pole asi, mida häbeneda. Stuudios on meid sel korral palju! Kohal on teie armastatud Dagmar Lamp ja Heidi Ruul, külaliseks Rocking Undiese looja Pille Männik. Saatejuht Kristina Herodes,“ kirjutab Postimees.

Menstruaaltsükkel on looduse poolt antud, aga vaenatakse jälle mehi: „See on täiesti normaalne, loomulik ja naiselik asi, mille kohal siiamaani hõljub hirmu, häbi ja alavääristamise vari. Kust selline absurd pärit on? „Nendelt rõvedatelt meestelt! Patriarhaat on selles süüdi,» lajatab Dagmar Lamp. Naiselikke funktsioone on hea ohutu rünnata, sest meestel neid pole. Samuti toidab veidraid hirme ebateadlikkus. Mees, kes tõmbab nina vingu ja teeb näo, et päevad on midagi hirmsat ja ebapuhast, demonstreerib lihtsalt oma sügavat rumalust. Hoopis selle pärast võiks piinlikkust tunda!“

Seda nii mehi kui ka naisi alandavat räuskamist on mõttetu kommenteerida. Tuleb meelde too uudis Venemaa vaksalis märatsenud Postimehe saatekülaliste mõttekaaslastest.

Aga hea eesti leht Postimees on lihtsalt alla käimas. Iga päevaga. Ja see on kurb.

+ + + + + + +

Meil on väljaandeid, mis peavad suuremat osa oma pealkirjades tippima caps locki kasutades, sest ega muidu meie poolpimedad inimesed ju ei näe. Tänane buduaar.tv3 lugu „PÜHA PÜSS: NAPPIDES BIKIINIDES DAGMAR OJA näitas kui head elu ta tegelikult elab“ on kirjutatud selle sõltuvuse parimates traditsioonides. See oleks nagu trükiröökimine lugeja kõrva.

„Armastatud lauljatar Dagmar Oja on alati olnud kurvikas naine ja mitte ainult – kaunitar tunneb oma kurvide üle ka uhkust ning tõepoolest ta näeb väga hea välja,“ kirjutab väljaanne.

No esiteks see, mida teeb antud väljaanne korpulentsete naistega, on kui mitte mõnitamine, siis naeruvääristamine igal juhul.

Kui aga naise tüsedus on meil nüüd otseses sõltuvuses tema heast elust ja vastupidi, siis on see komme küll Aafrikast või muust eksootilisest paigast pärit.

Näiteks Tahiti saarel on iidne kohalik tava ha’apori, mis tähendab otsesõnu „nuumama“. Noori naisi nuumati ja siis esitleti hõimupealikule, et too saaks hinnata nende ilu ja reproduktiivset võimet. Sama komme on au sees ka Naurus.

Mauritaanias rakendatakse naiste suhtes sundnuumamist gavage, mis on üle võetud prantslastelt, kes samamoodi nuumavad jõuga hanesid, et pärast nende püreestatud maksa konna peale alla kugistada. Naised joovad päevas ära meeletu koguse kaamelipiima ja isu tõstmiseks võtavad antihistamiinseid preparaate ja loomseid steroide. Pärast lapsesündi lahutavad mehed neist üsna tihti, kuna naised ei suuda hoida oma „kurvikust“ endisel tasemel.

LAV-is on AIDSi laialdase leviku pärast kõhnad naised põlu all, kuna saledus assotsieerub haigusest tingitud kurnatusega. Aastasadu peeti sealkandis paksust ja rikkust teineteisega seotuks ja isegi postapharteidi perioodil ei saanud euroopalikud iluduse mallid seda veendumust murda. Suuri naisi ümardatakse seal endiselt suure kaalu eest, mis olevat hea tervise ja rahalise jõukuse kõrge statuudi tunnus.

Dagmar Ojale sooviks mõlemat – nii tervist kui ka rikkust.

Väljaandele buduaar.tv3 aga, mis tõstab kogu aeg kisa naiste tüseduse teemal („püha püss!“), sooviks tarkust. Nuumake ennast juba ükskord targaks, kui muud teed ei ole.

Ivan Makarov