Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE traditsioonile perepäev Pärnu Vanapargis oli päikeseline ja rahvarohke 

-
29.08.2022
Martin Helme ja Mart Helme rahvaga suhtlemas.
© Artur Karaski fotod

Laupäeval toimus Pärnus traditsiooniline suvelõpu perepäev, mille korraldajaks oli Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Pärnu osakond volikogu liikme Arvi Karotame eestvedamisel.

Perepäeva külastas kolme tunni jooksul rohkem kui 300 inimest. Söödi ära 80 liitrit suppi ja 20 kg kringlit. Lastele jagati õhupalle ning toimus vahva nukuteater ja nukkude meisterdamise õpituba, mida juhtisid Inga ja Raul Udikas.

Volikogu liige Agnes Pulk viis läbi põneva looduslapse bingomängu. Helle Kullerkupp koos saksa lambakoer Jacksoniga kogus Pärnu kodutute loomade varjupaigale annetusi. Oma tegemisi tutvustas perepäeval Pärnu Kristlik Erakool ning eakatele mõeldud kodu- ja isikuabiteenusetest vestles huvilistega EHA OÜ juht Regiina Küünarpuu.

Perepäeva külastajad said nautida kohvilaua taga ilusat ilma ja mõnusat lõõtsamuusikat ning veeretada juttu EKRE erakonna esimehe Martin Helmega, aseesimehe ja Riigikogu liikmete Mart Helmega ja Alar Lanemaniga.

Volikogu liikme Valmar Veste sõnul astusid perepäeval paljud inimesed ligi ja avaldasid EKRE-le toetust. “Põhiküsimuseks oli, et millal me ometi jälle võimule tuleme. Inimesed on ärevil ja meeleheitel, mõned on üldse lootust kaotamas, et midagi võiks paremaks minna. Ka ettevõtjad olid väga murelikud ja mitmed tunnistasid, et on varsti pankroti äärel,” sõnas Veste.

Perepäeva peakorraldaja Arvi Karotami sõnul läks üritus igati korda, inimesed tulid tänama maitsva toidu ja. huvitava programmi eest ning olid tänulikud, et EKRE tunneb nende murede ja rõõmude vastu jätkuvalt huvi. “Suvelõpu perepäev on muutumas traditsiooniliseks ja inimeste poolt oodatuks EKRE Pärnumaa ürituseks ja selle korraldust peaksime kindlasti jätkama.” sõnas Karotam.

Karotami sõnul on perepäeva korraldamine meeskonnatöö, seetõttu on ta eriliselt tänulik kõikidele, kes selle kordaminekusse panustasid: Valmar Vestele, Ken Vaherile ja Heldur Paulsonile EKRE infotelgi ülespanemise ja allavõtmise eest, õhupallide puhumise ja tikutrikkide eest, perekond Udikasele ja Agnes Pulgale lasteprogrammi läbiviimise eest, lõõtsamängijatele hea muusika eest. Toiduainete hankimisel ja transpordil oli suureks abiks Edgar Maier. Suppi, kringlit ja kohvi aitasid jagada Hanno Harjus ja EKRE segakoori lauljad.

Suur tänu erakonna esimehele Martin Helmele, Riigikogu liikmetele Mart Helmele ja Alar Lanemanile kohale tulemast ja rahva muresid kuulamast! Suur tänu ka Pärnu Kristlikule Erakoolile ja EHA Koduteenused OÜ-le meie perepäeva sisukamaks muutmise eest! Suur tänu kõikidele, kes annetasid Pärnu loomade varjupaiga heaks, kes perepäevale kohale tulid ja EKRE tegemiste vastu huvi tundsid!