Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Toiduahelasse koroonalojaalsuse abil: kaitseressursside ameti juhiks võib saada vaid COVID-vaktsineeritu

-
29.08.2022
Riik süstla otsas.
© UU

Sellega ollakse liberaalses maailmas juba harjunud, et juhtivkohale saab “triibuliste nimekirjadega”, tööjõupoliitikas on tähtis uute töötajate kuulumine vähemusse ning nüüd peab ka piltlikult öeldes ka sõdur enne kuulide alla minekut olema vaktsineeritud.

Eesti jätkab ametlikult sundvaktsineerimist ja apartheidipoliitikat – BNS kirjutab, et “Riigisekretär kuulutas välja avaliku konkursi kaitseressursside ameti peadirektori ametikohale, kandidaadilt eeldatakse muuhulgas ka COVID-19 vastu vaktsineerimist kinnitavat tõendit.”

Kompetents kaotab üha enam mõtte, loeb lojaalsus, muuhulgas ka riiklikule vaktsiinipoliitikale, lihtinimestele tähendab see koroonaapartheidi jätkumist.

Kaitseressursside ameti peadirektor ise ju kutsealuseid üle kontrollimas ei käi, tema ametikoht on sama, mis iga juhtivtöötaja oma. Välisluureameti juht sai hiljuti RMK etteotsa – kas temalt ka koroonatõendit nõuti, et ta metsamehi ei nakataks?

Vaktsineeritus on tõenäoliselt üks tagatis sellele, et riigiametisse satuks võimulojaalne inimene, mitte aga sundvaktsineerimise vastane – nii luuaksegi toiduahelaid.

Uued Uudised