Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ukraina sõja “tuhaväljade tuultes” ilmus Eesti kaitseväkke lõhestav homopropaganda

-
30.08.2022
Rootsi sõjaväelased, seekord poliitaktsioonil.
© Ulf Gölan Möller, FB

Traditsionalistide portaal Objektiiv kirjutab sellest, et kaitseväes näidati ajateenijatele Peeter Rebase homoerootilist filmi “Tulilind”, mis kaitseväe enda selgitust mööda oli vabatahtlikult vaadatav, kuid mõningatel andmetel siiski polnud. Oluline ja häiriv aga on siiski see, et homoagenda ilmus kaitseväkke hetkel, mil sõja puhkemine on reaalsus ja see võib relvajõudusid lõhestada samamoodi nagu kunagine käsk mitte ilmuda 9. mail väeossa vormis – eriti puudutab teema ilmselt venekeelseid ajateenijaid, kes muutuvad “pedearmee” osas vaenulikumaks.

Kommenteerib Varro Vooglaid.

“Kujutate ette, et te saadate oma poja kaitseväkke Eesti Vabariiki teenima ja siis kaitsevägi kasutab teie poega ära, kohustades teda koos teiste aega teenivate noormeestega sellisele töötlemisele alluma…

Äärmiselt eemaletõukav ja kahetsusväärne, et meie kaitsevägi selliste, kõike muud kui lugupidamist äratavate asjadega tegeleb.

Kahjuks ei vastanud kaitseväe esindajad ühelegi neist küsimustest, mille neile esitasin:

Mis põhjustel valiti ajateenijatele näitamiseks armee raames teostuvast homoerootilisest suhtest kõnelev film?

Kes nimeliselt langetas valiku näidata ajateenijatele sellist filmi ja kohustada neid seda vaatama?

Kas kaitseväes valitsevate hoiakute kohaselt on romantilised/erootilised suhted meessoost ajateenijate vahel või meesoost ajateenijate ja meesoost ohvitseride vahel heaks kiidetud?

Igal juhul on kaitseväes noorte meeste sellisele ideoloogilisele töötlemisele allutamine täiesti vastuvõetamatu. Kui asjad käivad sedasi, siis on üksnes loomulik, kui vanemad ei taha oma poegi kaitseväkke saata ja kui noormehed ise ei taha kaitseväkke minna.”

Armeedes ei soosita romantilisi suhteid mees- ja naissõjaväelaste vahel, kuid tundub, et Eesti kaitseväes meeste geisuhteid siiski soositakse. Keegi soovib Eesti kaitsevõimekuse täiesti nulli viia…

Muide, ahvirõugete riskigrupiks on geikogukond. Kas kaitsevägi sellele on mõelnud?